Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Kaapstad

Zuid-Afrika

€ 330.000

Woonoppervlakte 122m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Wallett & Finch Properties presenteert u dit unieke duplexstijl appartement met een overvloed aan natuurlijk licht, open woon- en keukengedeelte en een dubbele volumeplafond wat doorloopt tot een extra groot afgeschermd privébalkon met uitzicht op Lions Head. De keuken is volledig uitgerust met Smeg-apparatuur en de uniek ontworpen kasten bieden naadloze lijnen en voldoende kastruimte.

De tweede verdieping bestaat uit de en-suite grote slaapkamer met directe toegang tot een prachtig afgeschermd balkon en uitzicht op zowel Lion's Head als de oceaan. De ruime tweede slaapkamer en badkamer met een vrijstaand bad bevinden zich op de eerste verdieping.

Twee ondergrondse parkeerplaatsen maken dit appartement compleet. Het gebouw is Airbnb-vriendelijk en de aankoopprijs is inclusief btw, perfect voor een investeringsaankoop.

Dit complex biedt uitstekende gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een receptie met 24-uursbeveiliging, een zwembad op het dak en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Gelegen op twee minuten van de beste lokale eetgelegenheden en bars in Kaapstad. De Sea Point Promenade ligt op minder dan vijf minuten lopen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID377456

Prijs€ 330.000

Bouwjaar 2019

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Sea Point

Plaats Kaapstad

Land Zuid-Afrika

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Wallett & Finch Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning