Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Grote Berg Curacao

Curaçao

€ 365.168

Woonoppervlakte 474m2
Perceeloppervlakte 474m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

De bovenverdieping bestaat uit 2 slaapkamers, 1 badkamer en een open leefruimte met veel raampartijen. Je komt de woning binnen via de moderne en ruime keuken met groot aanrecht. De keuken is voorzien van de nodige inbouwtoestellen en biedt een mooi overzicht naar de woonkamer en het terras met zwembad. De woonkamer heeft 2 grote schuifpuien naar het terras waardoor met kan genieten van veel lichtinval en een aangename bries in de woning. Vanuit de woonkamer is er toegang tot beide slaapkamers. De hoofdslaapkamer kijkt uit naar het terras, waar je via twee verschillende schuifpuien, het terras ook kan bereiken. Aan de overkant van de hoofdslaapkamer is de andere ruime slaapkamer gelegen. Tussen beide slaapkamers is nog een bergruimte/kantoor gelegen en een badkamer met inloopdouche, dubbele wasbak en toilet. Tevens is er veel kastruimte in de badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en in alle ruimtes zijn shutter ramen aanwezig.  Op het terras, met ingebouwd zwembad, kan er volop genoten worden van het zeezicht en de wind.  Op de begane grond is een knus 1-slaapkamer appartement met privé terras en toegang tot de tuin. Via het privé terras kom je het appartement binnen in de woonkamer, eetkamer en open keuken. Er is een grote schuifpui naar het terras, welke tevens voor veel lichtinval zorgt. De keuken is voorzien van een inbouwoven en gasfornuis.  De slaapkamer beschikt over een inloopkast en zowel de slaapkamer als de woonkamer zijn voorzien van airconditioning. In de badkamer is een inloopdouche met warm water boiler, wasbak en toilet. Het kavel is omheind/ommuurd en heeft een poort waarachter twee auto’s geparkeerd kunnen worden.  Op de begane grond is een aangename zithoek gecreeerd met palapa.  De gehele woning is voorzien van 220v.  De woning kan residentieel gebruikt worden of volledig als vakantie- of lange termijn verhuur aangeboden worden. Ook kan ervoor gekozen worden deels residentieel te wonen en het appartement te verhuren. Het kan dus perfect als investering dienen en/of als eigen gebruik.  De woning is recent volledig opgeknapt en geschilderd en op het terras is een ingebouwde lounge hoek geplaatst. De achtergevel van de woning dient wel nog een nieuwe laag verf te krijgen. ContactWilt u meer informatie over deze woning? Neem dan nu contact op met de listing agent met Tanya Gorissen!Huis nr.: hs2648br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID375434

ID makelaar2648

Prijs€ 365.168

Bouwjaar 2020

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning