Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 345.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

In GreenView nu beschikbaar voor verkoop: een leuk 1-slaapkamer (mogelijkheid tot 2), begane grond appartement met een woonoppervlakte van 111 m2 (inclusief 32 m2 balkon).  Het appartement heeft een mooie lichte woonkamer met een compacte keuken voorzien van alle benodigde apparatuur en airco. Vanuit de woonkamer betreedt u de porch, gedeeltelijk voorzien van een sunscreen. Vanaf deze porch kunt u genieten van uitzicht op het zwembad en de tuin en ervaart u een verkoelende bries. De porch biedt tevens veel privacy vanwege het ontwerp van het complex. De moderne gebouwen zijn gekenmerkt door het ontwerp van de bekende architect Henk Bolivar. Momenteel wordt het gehele complex geschilderd aan de buitenzijde.  De ruime hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer. Er is een tweede badkamer, zodat ook een tweede slaapkamer gerealiseerd kan worden door de woonkamer op te delen.  Een mooi gemeenschappelijk zwembad met zonneterras is onderdeel van het Green View complex. Gebruiksmogelijkheden:Eigenaren hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de 'rental pool', zodat het appartement wordt verhuurd als de eigenaar niet op het eiland is. Geweldig aan deze optie is dat de eigenaar zijn eigen appartement gewoon kan gebruiken wanneer hij wil, omdat er geen maximum aantal weken geldt voor de verblijftermijn. Appartementen kunnen dus voor lange termijn worden verhuurd of aan vakantiegangers, beide opties zijn toegestaan. Appartementen kunnen natuurlijk ook worden gebruikt als een permanente verblijfplaats. De woningen liggen op slechts een korte wandeling naar het prachtige privéstrand van Blue Bay, de drivingrange en de tennisbanen. Er liggen ook drie restaurants op loopafstand, dus kortom: dit resort is een geweldige en veilige plek om te wonen of om uw vakantie door te brengen!ContactGeïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op met Derek Plagman voor meer informatie!Huis nr.: hs2645br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID375432

ID makelaar2645

Prijs€ 345.000

Bouwjaar 2011

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning