Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Toni Kunchi Curacao

Curaçao

€ 558.988

Woonoppervlakte 1080m2
Perceeloppervlakte 1.080m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

De layoutBij binnenkomst door het elektrische hek kun je de auto parkeren in de grote elektrische inpandige garage die ruimte biedt voor 2 auto's. Naast de garage ligt de gastenkamer, welke voorzien is van een eigen toilet. Bij gebruik van de voordeur kom je in het grote woon- eetgedeelte terecht, met links daarvan een erker wat een leuke sfeer geeft aan de woning. Achter het eetgedeelte bevindt zich een halfopen keuken met een barretje. De keuken is van alle gemakken voorzien met alle daarbij behorende (inbouw)apparatuur. Via de gang kun je naar de 3 slaapkamers en 4 badkamers. Links in de gang bevindt zich de masterbedroom met en suite een mega inloopkast. Daaraan vast zitten 2 badkamers waarvan 1 met een bad. Terug in de gang zijn 1 slaapkamer, 1 badkamer en 1 slaapkamer met en suite badkamer. Aan het einde van de gang is het washok welke aansluit op de garage. Buiten is er een grote porch gesitueerd welke goed op de wind ligt. Verder is er in de ruime tuin meer dan voldoende ruimte voor de aanleg van een lekker zwembad. Aan de achterkant van het huis welke alleen door de tuin te bereiken is, zijn ook nog een separaat toilet en ruim berghok van 10m2 tot je beschikking. De woning ligt in de woonwijk Toni Kunchi. Deze buurt is centraal gelegen vlakbij de Santa Rosaweg en diverse andere uitvalswegen. In de nabije omgeving zijn verschillende faciliteiten, zoals supermarkten, scholen, een sportschool en sportvelden.ContactBent u geïnteresseerd, heeft u vragen en/of wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan snel contact op met de listing agent, Erwin van Ooijen!Huis nr.: hs2643br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID374185

ID makelaar2643

Prijs€ 558.988

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Toni Kunchi Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning