Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Siam Blue

Tenerife, Spanje

€ 2.850.000 - € 3.450.000

Siam Blue

  • Villa's gebouwd in de originele rotsen

  • 10 luxueuze villa's met alle erop en eraan

  • Floating infinity zwembad:

Siam Blue is een nieuwbouwproject van 10 luxueuze villa's met alle erop en eraan, die in 2 fases van 5 villa's elk gebouwd worden.

De villa's worden gebouwd in de originele rotsen , wat maakt dat dit een uniek project in Tenerife is. Het is zoals de huizen in de rotsen geschoven zijn , wat maakt dat elke villa zijn privacy heeft. Er zijn 3 slaapkamers met 3 badkamers of 4 slaapkamers met 4 badkamers.

BEGANE GROND: heeft u 4 parkeerplaatsen , je komt een wandelpad binnen met vegetatie en led lights die in de rotsen ingewerkt zijn., u komt bij een grote kantelende deur binnen , dan ziet u op de linkerkant een grote ruimte die kan gebruikt worden voor een cinema ruimte een gym , een wijnkelder of wat u ook wenen kan, deze ruimte heeft heel erg hoog plafond, er is zelf mogelijkheid om een tweede verdiep te steken. en daarna komt u de lift en de trap tegen .

EERSTE VERDIEPING : 3 grote slaapkamers elk met hun ensuite badkamer die allen uitkomen op het mooie terras.

TWEEDE VERDIEPING : hier hebben we een ruime living room met een moderne keuken , een storage room en dit in open concept ( VILLA 3, 4 en 5 hebben hier ook de 4º slaapkamer ) en een toilet . Hier hebben we een mooie lange veranda die ook uitgaat op een mooi groot terras met een floating infinity zwembad.

DERDE VERDIEPING : op deze hoogte hebben we een chilling solarium terras waar we van de spectaculaire sunset kunnen genieten .

Alle verdiepingen zijn via trap bereikbaar en de lift gaat van begane grond tot 2º verdieping.

Gegevens

Project ID366349

Prijs€ 2.850.000 - € 3.450.000

Aantal units 10

Woonoppervlakte 359 - 380m2

Perceeloppervlakte 644 - 832m2

Verwachte oplevering 2024


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Caldera del Rey

Postcode 38670

Plaats Costa Adeje

Land Spanje

Regio Tenerife

Regio Tenerife

Aangeboden door:

Platinum Canary

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project