Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Vése

Hongarije

€ 89.899

Woonoppervlakte 150m2
Perceeloppervlakte 3.854m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

p>De woning is gebouwd van steen en in 2021 gerenoveerd waarbij er nieuw elektra en nieuwe waterleiding is aangelegd. Er is een nieuwe keuken gekomen en de ramen en deuren zijn vernieuwd (kunststof) en voorzien van rolluiken. Ook is er een nieuw dak op gekomen./p>p>Prima als vakantiehuis, maar ook om permanent te wonen./p>p>U komt de woning binnen via het terras en dan stapt u binnen in de hal vanwaar u naar de 4 slaapkamers kunt (2 grotere en 2 wat kleinere). Ook gaat u vanuit de hal naar een gang van waar u naar de woonkamer/keuken gaat, de bijkeuken en de badkamer en (apart) toilet. Vanuit de keuken kunt u dan weer door naar het terras./p>p>Onder in de woning is er de kelder met de verwarmingsruimte en houtopslag en nog 2 opslag / werk ruimte.br />Perceel is 3.854 m2 groot en daar een waterput en diverse (fruit)bomen en wat bijgebouwen. Aan het einde van het perceel is er een stroompje./p>p>Voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met de (hout gestookte) kachel. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden./p>p>Deze woning gaat u vinden aan een doodlopende straat in het dorp Vése. In het dorp zelf een supermarkt, een dokterspost een school e.d. Vése is een redelijk dorp. Ligt in de regio Nagykanizsa (25 km), Marcali (30 km) en Zalakaros (25 km). De dichtstbijzijnde grotere plaats is Böhönye op een 8 km. Allen grotere plaatsen waar u prima inkopen kunt doen, naar een terrasje gaan, of uit eten gaat. In Zalakaros een thermaal bad. Zelfs een dagje Balaton is goed te doen. Is op een 45 km./p>p>Ruime woning in een leuke omgeving. Prima als vakantiehuis, maar ook om snel permanent te wonen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID364915

ID makelaar2003

Prijs€ 89.899

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Vése

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning