Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Schelpwijk Curacao

Curaçao

€ 280.898

Woonoppervlakte 583m2
Perceeloppervlakte 583m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Deze prettige woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en een grote inloopkast. Via de voordeur kom je direct in de woonkamer met een zeer hoog dak wat ervoor zorgt dat de warmte goed afgevoerd wordt. Daarnaast is er de open keuken, welke zich in een ruime hoekopstelling bevindt met alle benodigde inbouwapparatuur en kastruimte.Er is een oven met 4 gaspitten en een bakplaat erboven en een grote Amerikaanse koelkast kan natuurlijk niet ontbreken op Curaçao. Via de keuken komt u op de overdekte achterporch waar u kunt genieten van de rust en privacy. Hier is ook een aparte wasruimte waar de wasmachine staat.In de tuin staan veel tropische planten waaronder een bananenboom, granaatappelboom en mangoboom. Voor de schutting is nog plaats voor 2 auto's, deze hoeft u dus niet in de tuin te parkeren maar indien gewenst kan dit ook.SchelpwijkSchelpwijk is een rustige woonwijk nabij Jongbloed en Brievengat. De wijk ligt centraal en vlakbij diverse uitvalswegen. In de buurt zijn voldoende recreatiemogelijkheden, zoals wandelpaden en sportvelden. Ook zijn er winkels, banken en scholen in de directe omgeving aanwezig. De populaire stranden liggen op ongeveer 15 minuten rijafstand.ContactHeeft u interesse, heeft u vragen en/of wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan snel contact op met de listing agent!Huis nr.: hs2626br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID361869

ID makelaar2626

Prijs€ 280.898

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Schelpwijk Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning