Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Torrevieja

Murcia, Spanje

€ 395.000

Woonoppervlakte 126m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Grote buitenruimtes kenmerken deze urbanisatie
Maisonnettes met 2 slaapkamers en 2 badkamers in een gesloten en beveiligde residentie met een grote mediterrane tuin met verschillende zwembaden, wellness-en fitnessruimtes in een exclusieve wijk van Torrevieja.

De begane grond maisonnettes hebben grote tuinen van maximaal 70 m2 en de eerste verdieping woningen genieten van grote terrassen van maximaal 30 m2 plus solarium voor exclusief gebruik.

De indeling van de blokken in de omtrek van het perceel op zoek naar optimale oriëntaties en uitzichten, maken het mogelijk om een grote centrale mediterrane tuin van meer dan 10.000 m2 te creëren met 3 aparte grote zwembaden, verwarmd zwembad, wellness, picknick, fitness en chill out gebieden. Allemaal verbonden door wandelpaden geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen en kinderspeelplaatsen.

Kom wonen in de buurt van de zee in een idyllische en duurzame omgeving, gekenmerkt door open ruimtes, natuur en architectonische harmonie.
Villa Amalia heeft een uitstekende ligging naast het centrum van Torrevieja. Omringd door winkelcentra en restaurants en dicht bij het Algemeen Ziekenhuis. Sport en een brede selectie van blauwe vlag stranden zijn te vinden in de omgeving.

Het project is binnen 20 minuten rijden naar alle regionale golfbanen en slechts 40 minuten verwijderd van de luchthaven van Alicante.
Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?

Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.

Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 43 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID359354

ID makelaar1664C

Prijs€ 395.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 03185

Plaats Torrevieja

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Masa International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning