Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject in Lermoos

Tirol, Oostenrijk

€ 399.000

Woonoppervlakte 39m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Op een werkelijk unieke locatie in Oostenrijk ontwikkelen we in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena ons nieuwste project Alpensuites Lermoos. Met directe toegang tot de skipiste en de centrale ligging in het door families geliefde dorpje Lermoos is dit een perfecte bestemming voor jong en oud. Pistes, kinderskischool, skiverhuur, restaurants en de gezelligste après-skibar vindt u allemaal direct naast de deur. Tegen het decor van de majestueuze Zugspitze, omringt door gezellige dorpjes en afwisselende skigebieden in de directe omgeving ontwikkelen we 12 luxe design appartementen welke van alle gemakken zijn voorzien. De typisch authentieke Tiroler stijl gecombineerd met een eigentijds design maakt het een absoluut high-end leisure vakantie appartement. Tot de centrale voorzieningen behoort een wellness met sauna en een zwembad.

De renovatiewerkzaamheden zijn ondertussen in volle gang en de eerste oplevering staat gepland voor oktober 2023. Nu kopen is deze winter al genieten!!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID353228

Prijs€ 399.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Nieuwbouwproject

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Adres Oberdorf 7

Postcode 6631

Plaats Lermoos

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

MyNextHome

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning