Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Agia Pelagia

Kreta, Griekenland

€ 1.200.000

Woonoppervlakte 300m2
Perceeloppervlakte 380m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Deze villa is gelegen in het kustplaatsje Theseus op ongeveer 24 km van Heraklion. Het is verdeeld in drie niveaus in twee verschillende huizen, die van elkaar zijn gescheiden. Op de begane grond is er een garage en een berging. Op de eerste verdieping is er een zelfstandig appartement met open keuken en zithoek, twee slaapkamers en een badkamer. Het hoofdhuis bevindt zich ook op de eerste verdieping en bestaat uit een volledig uitgeruste keuken met alle elektrische apparaten, een eetkamer en twee woonkamers met twee open haarden, een W.C. en terras. Op het tweede niveau van de villa zijn er twee slaapkamers met hun eigen balkons met zeezicht en twee badkamers en een kantoor dat van gebruik kan veranderen en dat ook een extra slaapkamer kan zijn. Op het grote dakterras met uitzicht op de zee en het prachtige landschap rondom is er een zwembad en een BBQ. Al het meubilair is bij de prijs inbegrepen, maar de eigenaar kan de mogelijkheid bespreken dat een potentiële koper zijn eigen meubilair meebrengt. De villa heeft zonne-water, a/c koeling en radiator verwarmingssysteem. Alle eigendommen van Theseus Beach Village genieten van een breed scala aan faciliteiten die zorgen voor een complete woonervaring, zoals toegang tot een geweldig strand met kristalhelder water en aanlegsteigers voor boten, tennisbanen, gemeenschappelijke zwembaden, een cafetaria, een kinderspeeltuin en gemeenschappelijke groene zones , onderhoudsdiensten, tuinieren/schoonmaken/huishouden, hulp bij bezorgdiensten, satellietzenders en snel internet. Het project is omheind en alleen toegankelijk via een 24/7 gecontroleerde en bewaakte poort. Dit is een geweldige villa, ideaal voor gezinnen met kinderen die in een rustige en veilige omgeving willen verblijven of voor iedereen die in een toeristisch gebied wil investeren.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID345391

ID makelaar1461

Prijs€ 1.200.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Agia Pelagia

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning