Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Profitis Ilias Chania

Kreta, Griekenland

€ 4.500.000

Woonoppervlakte 750m2
Perceeloppervlakte 4.300m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Dit is een luxe villa te koop in Chania Kreta, gelegen nabij Venizelos park op het schiereiland Akrotiri. Het is gebouwd op een privéperceel van 4.300 m² met een totale woonoppervlakte van 750 m² verdeeld over 3 niveaus. Dit gebied is van unieke natuurlijke schoonheid en vanwege de verhoogde ligging biedt het een panoramisch uitzicht op de zee en de stad en wordt het beschouwd als een van de meest bevoorrechte regio's van Chania. Het eerste niveau van de villa bestaat uit een woonkamer, een eethoek, een keuken en een gastenkamer met ook een eigen woon-, eetkamer en keuken. Op dit niveau bevinden zich de fitnessruimte, de sauna, de hamam, de wasruimte, een berging en een machinekamer. Hier bevinden zich nog twee tweepersoonsslaapkamers met en-suite badkamers. Het tweede niveau van het pand, toegankelijk via een interne trap, biedt een grote zit- en eethoek, een keuken en nog een gastenappartement bestaande uit een woonkamer, een eetkamer, een keuken en een en-suite slaapkamer. Vanaf deze verdieping van het pand is er directe toegang tot het grote verwarmde privézwembad van 75 m² en tot alle externe ruimtes van deze villa, zoals de uitgebreide zonneterrassen, de zit- en eetgedeeltes buiten, evenals de barbecue en de bar. Er is ook een speeltuin voor de jongere bezoekers. De bovenste verdieping omvat nog 2 slaapkamers met en-suite badkamers en hun eigen zithoeken. De villa heeft een garage die plaats biedt aan 4 auto's. Ultieme luxe, exclusieve stijl en prachtige uitzichten zijn de belangrijkste kenmerken van deze villa, die momenteel op de vakantieverhuurmarkt staat, maar perfect geschikt is om het hele jaar door te wonen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID345340

ID makelaar1335

Prijs€ 4.500.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Profitis Ilias Chania

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning