Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Borgo A Mozzano

Toscane, Italië

Vanaf € 250.000

Woonoppervlakte 95m2
Perceeloppervlakte 1.750m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Prachtig gerestaureerde vrijstaand landhuis, verdeeld in 2 appartementen (die met een handomdraai in de oorspronkelijke staat, dwz. tot één huis terug samengevoegd kunnen worden), met privé-oprit en een bovengronds zwembad op een 1750 m2 glooiend terrein.

Dit huis is een geweldige woning voor iemand die op zoek is naar rust, stilte en een prachtig uitzicht.

Het huis heeft parterre een ruime keuken met pelletoven en warm/koud airco, een zithoek met open haard, 2 slaapkamers, een badkamer met wastafel, toilet, bidet en instapdouche en een privé-oprit met parkeergelegenheid voor 3 auto’s. Het pand biedt verschillende terrassen, schaduwrijke plekken en een bovengronds zwembad. De begane grond biedt een directe toegang tot het zwembad en de omheinde tuin.

Het huis bevindt zich in een landelijke omgeving boven het dorp Partigliano (+/-150 inwoners), met nabijgelegen voorzieningen in Valdottavo (pinautomaat, apotheek, verschillende superettes, slager, kapper, schoonheidssalon, droogkuis, bloemist). Populaire bestemmingen zoals Lucca, Pisa/P. airport en de Versilia-kust zijn met de auto te bereiken. De tuin biedt veel privacy. Er zijn geen directe buren of vis-à-vis. Het huis is bereikbaar via een verharde weg tot aan de oprit. Deze weg wordt alleen gebruikt door de bewoners van het huis, behalve twee keer per jaar wanneer de boer passeert voor de olijfoogst. Het is mogelijk dat de boer de toegangsweg tot zijn grondstuk wijzigt en niet meer via deze weg passeert.

Het huis is gerestaureerd om het mooi en warm te maken met glazen scheidingswanden en dubbel glas. Het huis is verdeeld in twee onafhankelijke appartementen. Elk appartement heeft een groot terras om buiten te eten en van de omgeving te genieten. Het appartement op de begane grond heeft een open keuken/eetkamer met een achterliggende zitkamer. De zitkamer heeft een open haard en airconditioning. De keuken/eetkamer heeft ook een pelletoven, alhoewel het zonlicht er in de winter geweldig is en de ruimte verwarmt. Vanuit de zitkamer, via een paar treden naar beneden, is er een badkamer en de stookruimte met een warmwateraccumulator. Het bovenappartement is volledig autonoom met een eigen ingang en parkeerplaats, maar er is een interne trap die de mogelijkheid biedt om beide appartementen samen te voegen. Het heeft een kitchenette, zithoek, badkamer met douche, toilet en bidet en een slaapkamer met openslaande deuren naar een groot zonneterras.

Dit pand heeft een goede verhuurgeschiedenis. Het kan verhuurd worden als één huis of als afzonderlijke woonunits. Het pand beschikt over individueel instelbare airconditioning/verwarming, voldoende berg- en een wasruimte. Kan gemeubileerd verkocht worden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID344585

PrijsVanaf € 250.000

Bouwjaar 1970

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres La Vigna, 3

Postcode 55023

Plaats Borgo A Mozzano

Land Italië

Regio Toscane

Aangeboden door:

Raphaela Delahaye

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning