Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Borsodnádasd

Hongarije

€ 19.230

Woonoppervlakte 58m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>In het appartement treft u 2 kamers (woonkamer en slaapkamer), keuken en badkamer. Onder in het gebouw heeft u een opslagruimte./p>p>Voorzieningen als gas, water, elektriciteit en riolering zijn aanwezig. De verwarming is geregeld met een gasconvector. Internet aansluiten is geen probleem./p>p>Het gebouw staat aan de buitenkant van het stadje Borsodnádasd (3.500 inwoners), in een mooi gebeid dicht bij een meer. Borsodnádasd is gelegen in het noorden, niet ver van het Bükk nationale par. Ideale omgeving om te jagen, wandelen, hiken, mountainbiken etc. Szilvásváradbr />(bekend door de paarden) ligt op ruim 10 km en hier diverse horeca en mogelijkheden om uit (eten) te gaan. Nog iets verder, op een 30 km, de mooi stad Eger waar een bezoek aan het centrum met de basiliek en de burcht zeker de moeite waar is./p>p>Ideaal voor wie niet van tuinieren houdt, maar wel in Hongarije een (vakantie) adres wil hebben is dit een prima mogelijkheid voor zelf een mooie prijs./p>p>U koopt het appartement met alle meubilair. U kunt hier direct wonen!./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID336074

ID makelaar1958

Prijs€ 19.230

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Borsodnádasd

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning