Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Zalakomár

Hongarije

€ 68.999

Woonoppervlakte 90m2
Perceeloppervlakte 2.590m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>U komt de woning binnen in de hal en verder zijn er de keuken met (eet)kamer, 2 slaapkamers en de badkamer./p>p>Het afgelopen jaar is de woning netjes gerenoveerd en klaar om te gaan bewonen. De woning is voorzien van een nieuw dak, nieuw elektra, nieuwe waterleidingen, nieuwe badkamer en alles is betegeld en geschilderd. U kunt hier snel wonen./p>p>Het perceel is 2.590 m2 groot./p>p>Voorzieningen als elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met gas convectoren. Aansluitingen voor Internet en/of telefoon is geen probleem./p>p>Zalakomár is een plaats met ruim 3000 inwoners en gaat u vinden op een 20 auto-minuten ten zuiden van het Balaton (Balatonberény) . Geen probleem om hier uw boodschappen te doen, maar ook voor gezellig een terrasje etc. op een 10 km ligt het Buffalo park van het Kas Balaton. De grotere plaatsen zijn Nagykanizsa (13 km), Marcali op 20 km en Zalakaros met het thermaal bad.br />In Zalakomár een dokterspraktijk, een apotheek en een kleuter- en lagere school./p>p>Deze woning is in goede staat en klaar om permanent te bewonen, maar zeker ook als vakantiewoning. Dat alles in een leuke omgeving./p>p>De prijs is in Euro./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID334686

ID makelaar1954

Prijs€ 68.999

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Zalakomár

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning