Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Julianadorp Curacao

Curaçao

€ 646.067

Woonoppervlakte 1780m2
Perceeloppervlakte 1.780m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Via een elektrische hekwerk komt u bij de oprit die u naar diverse parkeerplaatsen en een garage voor 2 auto's leidt. Het eerste wat opvalt is de grote maar goed verzorgde tuin die volledige privacy biedt.De hoofdingang van de villa heeft een mooie, overdekte veranda en een houten dubbele deur. Bij het betreden van de villa vindt u een ruime open woon/eetkamer gedeelte. De woonkamer biedt door de vele raam/shutter partijen verkoelende passaat wind en uitzicht op de fraaie tuin. Via een gang vindt u een gastentoilet, extra berging en 3 slaapkamers. De grote master suite heeft een ensuite badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel en een ruime inloopkast. Slaapkamer nummer 2 die in het midden ligt is van goed formaat en slaapkamer nummer 3 heeft een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.De ruime Europese keuken heeft witte kasten en een zwart aanrechtblad. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combi oven/magnetron, oven, gasfornuis met afzuigkap en 2 spoelbakken. Aan beide kanten zijn shutterramen met uitzicht op de tuin en het zwembad. Aan de linkerkant van de keuken komt u in een kleine hal die leidt naar slaapkamer nummer 4, met eigen badkamer en een garage voor 2 auto's met een wasruimte.Via de woonkamer en de gang van de keuken heeft u glazen schuifdeuren die uitkomen op de achtertuin. Hier vindt u het zwembad, een groot Gazebo en het appartement. Allemaal in volledige privacy en perfect voor familie-/vriendenbijeenkomsten en amusement. Het appartement wordt momenteel gebruikt als een fitnessruimte en heeft grote ramen die uitkijken op het zwembad. Het appartement kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt, zoals appartement, fitnessruimte of kantoor.De grote tuin is goed onderhouden en onderhoudsarm. Perfect voor het organiseren van evenementen, feesten of voor kinderen om te spelen.Kenmerken- Volledig gerenoveerd in 2014- 4 slaapkamers- 3,5- badkamer- Inverter airconditioning in alle kamers inclusief woonkamer- Elektrische poort- garage voor 2 auto's- separaat appartement- zwembad- Gazebo-onderhoudsarme tuin- volledige privacyWilt u meer informatie of een bezichtiging, neem dan contact op met de makelaar.  Huis Nr.: hs2600br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID329441

ID makelaar2600

Prijs€ 646.067

Bouwjaar 1950

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning