Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 735.682

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Woonkamer en keukenTerwijl je door de gang loopt, bereik je een prachtige open ruimte waar de woonkamer, eetkamer en keuken zich bevinden. De Europese keuken is werkelijk indrukwekkend met zijn grote keukeneiland waar de wasbak en de elektrische kookplaat zich bevinden. Het beschikt over alle moderne gemakken, waaronder een inbouw vaatwasser, combi oven/microwave en een dubbeldeur koelkast.Voorraadkamer en master slaapkamerNaast de keuken is er een open voorraadruimte waar ook de aansluiting van de was/droger zich bevindt. Terwijl je verder gaat, ontdek je de hoofdslaapkamer die ruim is en een prachtig uitzicht biedt op de oceaan. De kamer heeft een deur die toegang biedt naar het overdekte terras, een inloopkast en een gerenoveerde badkamer met een wasbak, inloop douche en toilet, waardoor dit een echte master suite is.Overige slaapkamersDe tweede slaapkamer is eveneens ruim en heeft een inloopkast en badkamer met een dubbele wasbak, inloop douche en toilet. De derde slaapkamer heeft ook een inloopkast en een badkamer met wasbak, inloop douche en toilet. Opvallend genoeg heeft deze badkamer ook een tweede deur naar de hal, zodat deze ook als gastentoilet kan worden gebruikt.Balkon en overigVanuit de woonkamer bereik je het overdekte balkon waar je een prachtige zonsondergang kan bewonderen met een adembenemend uitzicht op de oceaan en de golfbaan. Bovendien zijn er verschillende kenmerken die dit appartement tot een geweldige investering maken:br />br />Het appartement is te koop inclusief meubels;br />Airconditioning in alle kamers;br />Trappenhuis met lift;br />Gemeenschappelijk zwembad en toegang tot resortvoorzieningen. br />br />Als je op zoek bent naar een investering met een goede Return on Investment, een vakantie appartement of zelfs een permanente bewoning, dan is dit 3-slaapkamer appartement een geweldige keuze. Het appartement is te koop inclusief meubels, dus je kan meteen intrekken en genieten van deze prachtige plek!Wil je meer informatie of een bezichtiging? Neem dan contact op met de makelaar!huisnr.: hs2591br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID327082

ID makelaar2591

Prijs€ 735.682

Bouwjaar 2010

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning