Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Brakkeput Curacao

Curaçao

€ 2.561.265

Woonoppervlakte 1500m2
Perceeloppervlakte 1.500m2
Aantal badkamers 10
Aantal slaapkamers 11

Omschrijving

Deze luxueuze woning bestaat uit 1 villa met 5 slaapkamers, 1 villa met 3 slaapkamers en 3 ruime appartementen. Elke accommodatie is ontworpen met oog voor detail en biedt moderne voorzieningen en een luxueuze uitstraling. Het pand is gelegen op slechts 5 minuten afstand van Jan Thiel, een van de meest populaire gebieden van het eiland.De woningen zijn perfect ontworpen om aan de behoeften van elke vakantieganger te voldoen. Of u nu met een grote groep reist of gewoon op zoek bent naar een romantisch uitje voor twee, deze woning biedt de perfecte accommodatie. Het pand beschikt over maar liefst 3 verfrissende zwembaden, omgeven door een prachtig aangelegde tuin. Deze zwembaden zijn perfect om te ontspannen en af te koelen tijdens de warme zomerdagen op het eiland.Dit pand biedt niet alleen een exclusieve vakantie-ervaring, maar is ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. Dankzij de goede verhuurmogelijkheden is het pand zeer populair bij toeristen die op zoek zijn naar een vakantiewoning op Curaçao. Door de gunstige ligging, de prachtige voorzieningen en de goede verhuurmogelijkheden, kunt u genieten van de luxe en comfort van deze woning, terwijl u tegelijkertijd profiteert van een aantrekkelijk rendement op uw investering.Het pand biedt een adembenemend uitzicht over het Spaanse water en is gelegen in een van de meest populaire gebieden van het eiland, met gemakkelijke toegang tot restaurants, winkels en stranden. Het is de perfecte uitvalsbasis om alles te verkennen wat het eiland te bieden heeft.Kortom, als u op zoek bent naar een luxe vakantiewoning die ook een uitstekende investering is, dan is dit pand de perfecte keuze. ContactNeem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.Huis nr.: hs2587br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID325270

ID makelaar2587

Prijs€ 2.561.265

Bouwjaar 2019

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning