Bezoek de beurs

Tummers Real estate S.L. (Tummers Invest)

Tummers Real estate S.L. (Tummers Invest)
centro comercial los altos local 8
03185 Torrevieja
Spanje
682024331
http://www.tummersinvest.com
Standnummer - 229

Aanwezig op beurs:

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: B72586845
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Maurice Tummers

Advisor

Over Tummers Real estate S.L. (Tummers Invest)

Met meer dan 20 jaar ervaring op de Spaanse huizenmarkt zijn wij ongelofelijk trots dat wij reeds vele klanten hebben mogen begeleiden bij de aankoop en/of verkoop van hun huis in Spanje. Persoonlijke service, transparantie en een gedegen kennis van de lokale onroerend goed markt maken ons een betrouwbare partner die ook na de aankoop van uw nieuwe woning altijd voor U bereikbaar is. Gedurende de zoektocht naar uw nieuwe Spaanse woning en gedurende het gehele aankoop proces begeleiden wij U in uw eigen taal en zijn U behulpzaam bij alle vereiste handelingen met als doel om de aankoop op een prettige, professionele en en zorgeloze manier te laten verlopen. Ook kunnen wij U na de aankoop van uw nieuwe woning in Spanje op bijna alle vlakken van dienst zijn, zo regelen wij de aanleg en het onderhoud van uw tuin en/of zwembad, beheren wij de sleutels van uw huis, regelen desgewenst de verhuur, zorgen dat de woning schoon gemaakt wordt bij aankomst of vertrek en zijn het aanspreekpunt in Spanje bij eventuele Calamiteiten van uw Spaanse woning. Bij ons heerst geen 09.00-17.00 mentaliteit en wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, zowel in de avonduren als in de weekenden.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Tummers Real estate S.L. (Tummers Invest)

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden