Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 558.988

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Deze prachtige nieuwbouwwoning ligt aan een rustige straat op de L-sectie op het Blue Bay Resort, dichtbij de ingang van het resort. Er is een carport aan de straatzijde met daarachter een afsluitbare opslagruimte van bijna 12 vierkante meter.Een royale hal leidt tot de lichte, ruime woonkamer met veel buitenlicht en een hoog plafond. Door de schuifpui van de woonkamer kijkt u gelijk door naar buiten naar het overdekte terras en het zwembad. Er is een moderne open keuken met eetbar en een groot raam boven het aanrecht met uitzicht op het terras. De bijkeuken bevindt zich naast de keuken en deze heeft een aansluiting voor een wasmachine.De woning beschikt over een prachtige grote hoofdslaapkamer aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft volop ruimte voor ingebouwde kasten en een en-suite badkamer met inloopdouche en dubbele wastafels. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en delen een tweede badkamer. Hier bevindt zich ook een separaat gasten toilet.Vanuit de woonkamer loopt u door de schuifdeuren naar het buiten gedeelte van de woning waarvan een groot deel overdekt is. Hier is ruimte voor een lounge set, eettafel en meerdere ligbedden rondom het zwembad.Achter de woning is een groene strook waar niet op gebouwd zal worden dus er is volop privacy in de achtertuin!De woning ligt dichtbij de resort ingang op de L-sectie. Hier zijn bijna alle kavels al bebouwd dus weinig kans op bouwoverlast in de toekomst. Heeft u interesse in deze woning of wilt u meer informatie ontvangen?Neem dan vandaag nog contact op met Hans Vervoord of Thom Vervoord!Huis nr.: hs2573br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318237

ID makelaar2573

Prijs€ 558.988

Bouwjaar 2022

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning