Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Zuurzak Curacao

Curaçao

€ 702.247

Woonoppervlakte 1030m2
Perceeloppervlakte 1.030m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

De woningEen huis op een beveiligd resort geeft mensen vaak een fijn en beschermd gevoel. Deze grote villa staat dan ook te koop op het mooie resort Zuurzak. Dit tropisch aangelegde resort is gelegen in de centrale wijk Jan Thiel en bevindt zich dicht bij supermarkten en het strand.De woning valt op door de grootte en het gebruik van beige tinten. De woning geeft echter een fijne en rustig gevoel door de palmbomen die zorgen voor een Caribische touch.Begane grond | Woonkamer en keukenVia de voordeur komt u direct in de ruime woonkamer. De villa heeft open woonruimtes, maar door het gebruik van poorten wordt er toch verdeeldheid gecreëerd onder de verschillende ruimtes.De keuken biedt genoeg opbergmogelijkheden en is voorzien van een Amerikaanse koelkast, vaatwasser en gasfornuis.Begane grond | SlaapkamersOp de begane grond vind je 2 slaapkamers en 2 badkamers.Eerste verdieping | SlaapkamersVia de wenteltrap kun je naar de volgende verdieping. Daar vindt u 3 slaapkamers. 2 slaapkamers delen een badkamer en de hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer, inloopkast en balkon met uitzicht op het zwembad. Er is ook een grote sociale ruimte die kan worden omgevormd tot meer kamers die naar het balkon aan de voorzijde leiden.Tuin | GarageDe tuin is praktisch aangelegd en zeer goed onderhouden. Het huis heeft meerdere terrassen waar het op elk moment van de dag heerlijk vertoeven is; er is ook een prachtige palapa en leuke zitjes rond het ruime zwembad.Overige informatiebr />br />De woning is voorzien van nieuwe zonnepanelenbr />Gerenoveerde zwembadpompenbr />Beveiligingscamera'sbr />De garage biedt plaats voor 2 auto's. Er is tevens voldoende bergruimte voor een wasmachine of andere benodigdhedenbr />br />br />Wij kijken ernaar uit om u op weg te helpen in uw zoektocht naar het huren of kopen van een geschikte woning of appartement op Curacao. Neem daarom contact op met onze RE/MAX makelaar voor het maken van een afspraak of voor meer informatie!Huisnummer: hs2569br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318234

ID makelaar2569

Prijs€ 702.247

Bouwjaar 2004

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Zuurzak Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning