Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 465.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Super centraal gelegen op het Blue Bay Golf en beach resort, op slechts 5 minuten lopen van Blue Bay strand en de golfbaan, wordt op dit moment The Breeze ontwikkelt. Het complex bestaat uit 50 appartementen en penthouses. Dit project kenmerkt zich door de ruime opzet, de rijk aangeplante tropische tuinen en twee spectaculaire zwembaden, ieder voorzien van een boven- en beneden bad met waterval.Het ontwerp is van de bekende architect Henk Bolivar van het bureau: Bo! Arkitektura. Er is veel aandacht besteed aan luxe en afwerking en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.Het appartement is voorzien van twee ruime slaapkamers, ieder met ensuite badkamer met modern Europees sanitair, meubel, hangtoilet en inloopdouche. Het woongedeelte heeft een open karakter en staat in verbinding met de moderne keuken met kookeiland. Door de schuifpui te openen, worden de porche en woonkamer als één ruime leefomgeving met elkaar verbonden. Vanaf de porche geniet u van uw grote buitenruimte en ervaart u het goede Caribische buitenleven. Vanwege de positionering van de gebouwen geniet u  van een verkoelende wind en maximale privacy op uw balkon. Het appartement beschikt over een (interne) was/opslagruimte inclusief wasmachine en droger. Per appartement is één parkeerplaats gerealiseerd. Op het terrein zijn meerdere bezoekersplekken aanwezig.Dit hoek appartement beschikt over 5m² meer leefruimte en een groter balkon met vrij uitzicht op de tropische tuinen.Naast een heerlijke plek om zelf te wonen of te gebruiken als tweede woning zijn deze Breeze appartementen een goede investering. In tegenstelling tot veel andere projecten op Blue Bay is korte termijn (vakantie)verhuur toegestaan in The Breeze. Als gevolg van de toenemende vraag aan toeristische accommodaties gecombineerd met stijgende nachtprijzen en bezettingsgraden kunt u goed rendement op uw investering verwachten.  Contact ons voor meer informatie over de mogelijkheden van verhuur, rental pool en een meubel pakket.Neem contact op met de listing agent voor meer informatie of een afspraak op de bouwlocatie.Huis nr.: hs2525br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318200

ID makelaar2525

Prijs€ 465.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning