Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 305.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Triple Tree 30 is een prachtig 1-slaapkamer appartement dat ligt op de tweede verdieping in het Golfgebouw van Triple Tree Resort, ook bekend als The Hill. Dit moderne appartement is volledig gemeubileerd en heeft een ruime, lichte woonkamer met zithoek en TV en een schuifpui naar het overdekte terras / balkon. Er is een open keuken die is uitgerust met diverse inbouwapparatuur en een RVS koelkast. Daarnaast is er een aparte bijkeuken en een gasten toilet. De royale slaapkamer heeft airconditioning, een 2-persoons bed en een schuifpui die toegang geeft tot het terras / balkon. Een ruime en-suite badkamer en een grote inloopkast maken het geheel af. Het appartement wordt volledig ingericht aangeboden inclusief linnen, TV, borden, bestek, glazen enzovoort.  Triple Tree Resort bestaat in totaal uit 2 appartementen gebouwen en heeft een eigen prachtig zwembad met kinder badje en zonneterras waar u kunt relaxen, zonnen en zwemmen. Op loopafstand vindt u het prachtige privé strand met duikschool en de 18-holes golfbaan van Blue Bay Resort. Ook zijn er tennisbanen, wandel- en fietspaden en diverse bars en restaurants.Kortom, alles wat u nodig heeft voor een ideaal vakantiehuis op Curacao vindt u hier!Er zijn diverse opties voor het gebruik van het appartement:* Verhuur via websites als Home Away, AirBnB of MiCazu* Permanente bewoning* Verhuur voor lange termijnZowel u als uw gasten kunnen tijdens het verblijf gebruik te maken van alle services die u van een luxe vakantieresort mag verwachten. Er is een prachtig zwembad, tennisbanen en een 18-holes golfbaan. Er zijn diverse restaurants, een duikschool en natuurlijk een prachtig wit zandstrand. Dit alles op loopafstand!Meer informatie? Neem contact op met Thom of Hans Vervoord!Foto's zijn van diverse appartementen in The Hill. Niet persé van het appartement dat wij hierbij te koop aanbieden.De virtuele tour laat appartement 46 zien, hetzelfde appartement maar 1 verdieping hoger gelegen. Listing nr.: hs1074br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318127

ID makelaar1074

Prijs€ 305.000

Bouwjaar 2010

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning