Bezoek de beurs

28 - 29 januari 2023 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 4 - 5 maart 2023 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Stormbruch

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

€ 145.000

Woonoppervlakte 228m2
Perceeloppervlakte 130m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit rustig gelegen huis staat in Stormbruch een leuk dorpje op enkele kilometers van de Diemelsee. Beschrijving De huidige eigenaar heeft het huis al enige tijd in zijn bezit en heeft het door de jaren heen liefdevol opgeknapt. Zo is er een nieuwe keuken in gekomen, is de opgang naar de voordeur nieuw gekomen, de sokkel aan de linker en rechterzijde van het huis betegeld, de betonnen tuinmuur bekleed met Italiaanse siersteen, gestuct, geschilderd, laminaatvloer gelegd, nieuwe ramen in de serre. Het is een huis waar regelmatig wat vernieuwd en opgeknapt is. Een huis waar u een heerlijke vakantie kunt doorbrengen, maar waar u ook heel fijn vast kunt gaan wonen. Bij binnenkomst staat u in de ruime hal en heeft u toegang tot de gezellig woonkamer met Kamin, welke vervangen moet worden in overleg met de schoorsteenveger. Aansluitend komt u in de keuken met toegang tot de gezellig "Wintergarten" of wel serre. Achter de serre zit een grote ruimte die in gebruik is als hobby/klusruimte. Op de begane grond vindt u ook een grote badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Verder vindt u een ruime hal met garderobe en een ruime slaapkamer. Via de trap komt u op de verdieping waar u een tweede slaapkamer vindt, een overloop, een derde slaapkamer, een toilet en een nog op te knappen vierde slaapkamer. Omgeving Het huis ligt op enkele kilometers van de Diemelsee, u heeft een prachtig natuurgebied in de directe omgeving en kan vanuit uw huis diverse wandelingen starten. Ook Willingen ligt op slechts 15 autominuten verwijderd. En Korbach ligt op 20 autominuten. Bijzonderheden Het is een rustig gelegen dorpje en het huis heeft een leuke uitstraling. Bij het huis hoort maar een klein perceel, maar het is mogelijk om 600m² land van de buurman te huren, de kosten bedragen ca. 100 euro per jaar, hierdoor heeft u een grotere tuin, waar u ook lekker kunt zitten. Verder beschikt het huis over een kelder met 3 losse ruimtes en een garage met oprit voor uw auto. Kosten gemeente Diemelsee: 2de huizenbelasting € 795,-, gemeentelijke kosten € 375,-, Energie (stroom € 40,- per maand en Olie € 700,- per jaar) verzekering € 625,- per jaar, cvcontract € 220,- per jaar, schoorsteenveger € 80,- per jaar. Prijsgegevens Vraagprijs € 145.000,- k.k. (incl. keuken en inventaris) Kosten koper: 6% overdrachtsbelasting 3,57% incl. 19% BTW makelaarsprovisie 1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID295567

ID makelaar1124

Prijs€ 145.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Stormbruch

Land Duitsland

Regio Noordrijn-Westfalen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

UplandParcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning