Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Calahonda

Malaga, Spanje

Vanaf € 275.000

Woonoppervlakte 114m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Moderne appartementen met verhuurservice in Calahonda
Een uniek concept waarmee u kunt investeren in een vakantie appartement met verhuur ter plaatse en een sportclub. Dit complex is gelegen in het hart van Sitio de Calahonda, precies tussen Marbella en Fuengirola. Calahonda is een gevestigde omgeving met een overvloed aan faciliteiten, prachtige stranden, parken en op slechts 25 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga. Hier heb je keuze te over als het gaat om dingen om te doen! Niet alleen heb je een van de meest bekende sportscholen voor de deur, maar je hebt ook maar liefst 12 golfbanen binnen 15 minuten rijden.

Er zijn appartementen met één en twee slaapkamers in verschillende afmetingen. Ze delen allemaal een modern design, open ruimtes overspoeld met natuurlijk licht en privéterrassen. Er zijn appartementen op de begane grond met grote privétuinen en penthouses met enorme terrassen. We bieden ook een aantal kleinere units aan die dankzij de scherpe prijzen geoptimaliseerd zijn als verhuurinvestering. Alle appartementen hebben een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen in de prijs.

Het gehele project is gebouwd als toeristische appartementen. De promotor biedt de eigenaren een complete verhuurservice: receptie, check-in, check-out, schoonmaak, marketing – alles op één plek! De eigenaar hoeft alleen aan te geven wanneer hij zelf gebruik wil maken van het appartement en de rest kan worden geregeld.

Aangezien deze service wordt aangeboden aan het gehele complex, zijn de tarieven voor deze service een van de meest concurrerende aan de hele kust – waardoor de eigenaar van een appartement het meeste uit de investering kan halen – zonder stress! Het complex krijgt een gemeenschappelijk zwembad en een putting green in de prachtige mediterrane tuinen. Er komt ook een co-working centrum met breedbandinternet.

Prijsbeschrijving
1 slaapkamer appartement vanaf €165.000,- 2 slaapkamer appartementen vanaf € 275.000,-

Extra omschrijving
GESLOTEN URBANISATIE MODERN CONTEMPORARY OP LOOPAFSTAND VAN VOORZIENINGEN EN HET STRAND OP LOOPAFSTAND VAN PARKEN EN RESTAURANTS STATE OF THE ART SPORTCLUB MET OPTIONEEL LEVENSLANGE LIDMAATSCHAP VERHUURBEHEER TER PLAATSE CO-WORKING CENTRUM VOLLEDIG UITGERUSTE KEUKENS MET ALLE APPARATEN HEET EN KOUD WATER DOOR AEROTHERMIA AIRCONDITIONING VOO KOUD EN WARM PUTTING GREEN GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD ONDERGRONDSE PARKEERPLAATS

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID294327

PrijsVanaf € 275.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Sauna Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Calahonda

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Spanje Specials

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning