Savannah Estates S.L

10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent

Savannah Estates S.L
Calle Golondrinas 42
29600 Carib Playa – Las Chapas
Spanje
Standnummer - 415

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Ron De Vries

Adviseur

Over Savannah Estates S.L

Nederlandstalige makelaar in Spanje met specialisatie Costa del Sol SLG Property is gespecialiseerd in onroerend goed aan de Costa del Sol en kan voor vrijwel iedere woning aan de Costa del Sol bemiddelen. SLG Property is aangesloten bij de twee balangrijkste makelaars netwerken aan de Costa del Sol. Hiernaast bieden wij tevens woningen van de 5 grootste banken in Spanje aan. Aan de Costa del Sol kunnen wij op deze manier bijna 10.000 objecten aanbieden. Van nieuwbouw, bestaande bouw tot bouwkavels. Een groot deel van dit aanbod vindt u op onze website(s). Bij een zoekopdracht kijken naar het totale aanbod zodat we er een perfecte match tussen uw wensen en het aanbod kan worden gemaakt. Zelfs als u een woning in de regio hebt gevonden op een andere website, dan nog kunt u SLG Property inschakelen omdat wij eenvoudig met de aanbiedende partij contact kunnen opnemen. Heeft u verder nog vragen over het aanbod of over mogelijke investeringen, laat het ons dan gerust weten.

Aanwezig op beurs:

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
5 - 7 maart 2021 Jaarbeurs Utrecht
12 - 14 maart 2021 Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Savannah Estates S.L

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden