Italy House Hunting

10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent

Italy House Hunting
Giuncarico Via Sicomoro 4
58023 Gavorrano Gr
Italie
Standnummer - 119

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Kris Mahieu

Director

Over Italy House Hunting

Italy House Hunting biedt Nederlandstalige bemiddeling bij de aankoop van je huis in Italie. Koop nu je droomhuis in Italië samen met een in Italie erkende, ervaren, Nederlandstalige makelaar. Een huis koop je niet elke dag, en zeker niet in het buitenland of in Italie. Daarom kun je bij de aankoop beter bijgestaan worden door een ervaren Nederlandstalige makelaar ter plaatse. Bovendien kan een huis kopen in Italie nogal wat risico’s met zich meebrengen. Je makelaar volgt daarom het aankoopproces van het begin tot het einde. Eerst is er de selectie van mogelijk geschikte huizen. Er worden bezoeken vastgelegd met andere makelaarskantoren in Italië. Na de bezoeken worden de verschillende mogelijkheden samen met de klant beoordeeld. Daarna volgt de onderhandelingsfase, de controle van de documenten, gevolgd door de afhandeling van het contract. Het aankoopproces eindigt bij de notaris in Italië. Je makelaar is tevens je tolk tijdens het volledige aankoopproces. Het aankoopproces in Italië wordt je stap voor stap uitgelegd in je eigen taal en de verschillen met het aankoopproces in België of Nederland worden duidelijk gemaakt. Italy House Hunting is een afdeling van Alba Toscana Immobiliare, een Nederlandstalige makelaar die in Italië gevestigd en erkend is. Dit laatste vereenvoudigt de contacten met Italiaanse makelaars, die voor de verkoper optreden, en de onderhandelingen. Bovendien heb je ongetwijfeld vele vragen, waarop je best een antwoord krijgt in je eigen taal. Wil je een huis kopen in Italië? Contacteer dan Italy House Hunting. De zaakvoerder, Kris Mahieu, is een Vlaming die reeds meer dan 12 jaar in Italië woont. Hij volgde een universitaire opleiding vertaler Engels-Italiaans en in Italië een professionele opleiding tot immobiliënmakelaar. Sinds 2009 begeleidt hij klanten uit heel Europa bij de aankoop van hun woning, vakantiehuis of villa in Italië. Zijn ervaring en talenkennis zijn een zekerheid voor de klant tijdens het avontuurlijke aankoopproces. Het kantoor is gevestigd in midden-Italië, in de regio Toscane. Italy House Hunting is daardoor hoofdzakelijk actief in alle bij buitenlanders populaire regio’s van Italië zoals Piemonte, Ligurië, Toscane, Umbrië, de Marken, Abruzzo, Puglia, Sardinië en Sicilië. Vermijd misverstanden of onaangename verrassingen bij de aankoop van je huis in Italie en laat je bijstaan door een Nederlandstalige makelaar ter plaatse. Vertrouw op de ervaring en de diensten van Italy House Hunting.

Aanwezig op beurs:

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
5 - 7 maart 2021 Jaarbeurs Utrecht
12 - 14 maart 2021 Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Italy House Hunting

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden