Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Zeewolde

Flevoland, Nederland

€ 360.142

Woonoppervlakte 84m2
Perceeloppervlakte 1.348m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

4-persoons luxe design villa's in een rustige en vrije omgevingPrachtig gelegen aan het water, in directe verbinding met het VeluwemeerZelf van de recreatiewoning genieten en/of verhuren, alles is mogelijk!Welkom op Harderwold Villa Resort, een plek in de natuur, waar je tot rust komt en je vrij voelt. De design villa’s geven het Resort een extra dimensie. Type Villa Golf is gelijkvloers, is praktisch ingedeeld en heeft een eigentijdse uitstraling met haar witte uiterlijk gecombineerd met hout. Type Villa Golf heeft vloerverwarming, 2 badkamers en een separaat toilet. Elke kavel is minimaal 660 m² met een woonoppervlakte van 84 m². De recreatiewoning is gelegen op eigen grond, heeft een havenplaats en er is parkeergelegenheid voor minimaal 2 auto’s. Er is een inpandige berging. De villa heeft een ongekend luxe karakter; strak vormgegeven, veel glas, een ruime living met aangrenzende buitenruimte en een aanlegsteiger (optioneel). Het binnen- en buitenleven zijn met elkaar verbonden.De creaties liggen allemaal aan het water met de mogelijkheid een sloep voor de villa aan te meren. Jouw kavel staat in directe verbinding met het Veluwemeer, waardoor je de waterrijke omgeving ideaal kunt ontdekken.

Open volledige omschrijving

Harderwold Villa Resort

Deze woning is onderdeel van een nieuwbouwproject. Op de projectpagina vind je de volledige omschrijving en het individuele aanbod binnen dit project. Bekijk de projectpagina

Gegevens

Woning ID231020

ID makelaar100467

Prijs€ 360.142

Bouwjaar 2021

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Adres

Adres Pluvierenweg 9

Postcode 3898 LL

Plaats Zeewolde

Land Nederland

Regio Flevoland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning