Bezoek de beurs

15 - 16 oktober 2022 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

BreeBronne Village

Limburg, Nederland

€ 166.500 - € 330.000 v.o.n. exclusief btw

BreeBronne Village

  • BreeBronne Village midden in bosrijke omgeving van het Limburgse Maasbree

  • Waardevaste investering met aantrekkelijk rendement & beperkte risico’s

  • Park is onlangs volledig vernieuwd en wordt verder doorontwikkeld

Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Na een periode van thuis zitten, willen we er allemaal op uit. Maar wel veilig en dichtbij in eigen land. Het kopen van een vakantiewoning in Nederland is daarom juist nu interessant! Kies voor een stijlvolle villa bij BreeBronne Village. Geniet van een zorgeloze vakantie in eigen land in een prachtige omgeving. Kies voor zekerheid, een stabiel rendement en geniet van elkaar. Investeer in elkaar en in de toekomst. Investeer in een stijlvolle en duurzame vakantievilla bij BreeBronne Village.

Een duurzame investering voor uzelf, waar u lekker kunt genieten van uw vrije tijd óf door het verhuren van de vakantiewoning. Een waardevaste investering met een aantrekkelijk rendement en beperkte risico’s. BreeBronne Village biedt verschillende investeringsmogelijkheden en neemt u graag mee in het succesverhaal. Zij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

De duurzame vakantiewoningen van BreeBronne Village zijn stuk voor stuk uniek door de modulaire opbouw. Het flexibele bouwsysteem zorgt ervoor dat de villa met u meegroeit. U zit niet vast aan de samenstelling van de villa die u kiest. Woningen zijn altijd aan te passen, uit te breiden en zelfs te verplaatsen. De kwalitatief hoogwaardige villa’s worden stijlvol ingericht opgeleverd met alle luxe die u nodig heeft om heerlijk tot rust te komen. De grote glazen puien, buitenterrassen en veranda’s zorgen voor de connectie met de natuur. De bouw en verkoop van de woningen wordt in fasen uitgevoerd.

In de bosrijke omgeving nabij de dorpskern Maasbree treft u BreeBronne Village. Onlangs is het park volledig vernieuwd om u van alle gemakken te voorzien. Maar ook in de toekomst wordt er in het park geïnvesteerd om gasten hét ultieme vakantiegevoel te bieden. Het park beschikt over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor de actieve bezoeker of voor bezoekers die heerlijk tot rust willen komen.

BreeBronne Village biedt alles voor een dagje weg, weekendje weg of een complete vakantie. Een plek waar gastvrijheid en persoonlijk contact voorop staat. Waar u samen met uw partner, kinderen en kleinkinderen kunt genieten van alles wat het park en haar prachtige omgeving te bieden heeft en het ultieme vakantiegevoel beleeft. De natuurrijke regio is bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers of om uitstapjes te maken en de regio te beleven.

Gegevens

Project ID196488

Prijs€ 166.500 - € 330.000 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 400

Woonoppervlakte 55 - 80m2

Perceeloppervlakte 400 - 400m2

Verwachte oplevering 2020 - 2024

Verwachte rendement 5-6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragenAdres

Adres Lange Heide 9

Postcode 5993PB

Plaats Maasbree

Land Nederland

Regio Limburg

Aangeboden door:

BreeBronne Village

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project