Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Dogliani

Piëmont, Italië

€ 315.000

Woonoppervlakte 494m2
Perceeloppervlakte 11.295m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Op korte afstand van het centrum van Dogliani bevindt zicht deze grote boerderij met land, op de weg die leidt naar het oude dorp. Het gebouw was vroeger een klooster, dat door de jaren heen is omgebouwd tot een woning. Op de begane grond bevindt zich naast de kelderruimtes, een voormalige stal en twee opslagruimtes een oude oven waar vroeger de eigenaars brood maakten voor de bewoners van het hele gebied. De woning is verdeeld in twee onafhankelijke appartementen. Op de eerste verdieping bevindt zich het grootste appartement met keuken, eetkamer, woonkamer met toegang tot het balkon, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en een groot terras met toegang tot de tuin. Het tweede appartement is een mansarde en omvat een terras met panoramisch uitzicht, een open ruimte met hal, keuken en woonkamer, een gang, een slaapkamer en een badkamer. De renovatie dateert van ongeveer 10 jaar geleden.Het land in eigendom, voor het huis, wordt gedeeltelijk gebruikt als een tuin, gedeeltelijk als een klein hazelaarsbosje, een boomgaard en een moestuin, het resterende deel bestaat uit semi-vlak gazon en was gewijd aan de paarden van de eigenaar.De buitenruimtes genieten van volledige privacy en ondanks dat huis in het centrum van de stad ligt, is men volledig ondergedompeld in de natuur. Op het terrein staan ​​twee lage gebouwen die worden gebruikt als schuurtjes.Interessant object voor diegenen die een kleine (agro) toeristische activiteit willen starten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID184543

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 315.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Dogliani

Land Italië

Regio Piëmont

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning