Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Overig in Santa Maria

Sotavento, Kaapverdië

€ 100.000

Woning delen
Woonoppervlakte 40m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Serena Bay Luxury Resort, een luxehotel met uitzonderlijke troeven. Het resort telt 777 suites die ingericht zijn in een luxueuze stijl. Dankzij het unieke ontwerp en doordachte concept van het resort genieten alle gasten er van een geweldig en onvergetelijk verblijf.

Het bruisende stadje Santa Maria, waar Serena Bay gelegen is, heeft een idyllische boulevard en een 8 km lang hagelwit zand, omgeven door helderturquoise water. Kiest u voor een ontspannende strandwandeling of begeeft u zich liever op het water voor wat watersport, want dat kunt u in Sal als de beste. Surfen, duiken, kiten, zeilen… U kunt er werkelijk alle watersporten beoefenen. En wie dacht dat men enkel in de Dode Zee kon drijven, zit er helemaal naast: het zoutmeer Pedra De Lume is een bezoek meer dan waard. In Sharks Bay ontmoet je dan weer citroenhaaien. Maar er is natuurlijk nog meer te doen: zo kijkt u in The Blue Eye in het prachtige oog van moeder natuur…

In dit luxeverblijf is er een adults only-zone waar gasten in alle rust van een welverdiende vakantie kunnen genieten. Wie met de hele familie op reis trekt, kan dan weer terecht in de familiezone van het resort, waar er naast een zwembad voor de allerkleinsten, ook een waterpretpark en verschillende kinderclubs zijn. Het grootste zwembad is de central pool waar iedereen heerlijk kan genieten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID166040

Prijs€ 100.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Overig

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Santa Maria

Land Kaapverdië

Regio Sotavento

Bekijk profiel

Aangeboden door:

CaboBel Resort Group S.A.

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning