Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Appartement in Egeïsche Zee-regio, Turkije

Egeïsche Zee-regio, Turkije

Vanaf € 39.000

Woning delen
Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 1.400m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

SUN HOLIDAY HOMES 1 RESIDENCE
Een prachtig complex afgewerkt met detail voor bouw, openheid en optimale lichtinval. Elk appartement heeft zijn eigen karakter. Deze 2 prachtige decoratieve gebouwen, samen 24 appartementen en hun exotische zwembad, laat niemand onaangeroerd. De volledige site is omgeven door sierlijke bloemperken, graszoden en wandelpaden. De ondergrondse verdieping geeft aan ieder van zijn eigenaars een parkeerplaats en een privé stockage ruimte. Vanuit deze étage kan u zich, zowel per lift als via de trap naar de hogere etages begeven. De gebouwen tellen in totaal 4 verdiepen. Een ondergronds, één gelijkvloerse en 2 hogere.
Deze site bevindt zich te Didim-Altinkum, nabij alle voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, cafés, op wandelafstand van het centrum. Openbaar vervoer stopt nabij de deur. De verschillende stranden bevinden zich op ongeveer een 5 tot 10 min. Er zijn diverse diensten voor handen, zoals huur van wagen, moto’s, vertaaldienst, toeristendienst, luchthaven transfer service…..
Dit project is ontwikkeld als vakantiecomplex en als investeringsproject. U heeft de mogelijkheid om uw appartement te laten verhuren. Vraag hierover zeker meer uitleg. Het is de moeite waard!!! Binnen deze site bevinden zich in totaal 2 studio’s, 18 appartementen met 1 slaapkamer en 4 duplex penthouses met 2 slaapkamers en 2 badkamer. De bovenste twee verdiepingen hebben zeezicht. Alle units zijn uitgewerkt met massieve keukens, granieten werkbladen en duurzame keramieken vloeren. De badkamers stralen elegantie en klasse uit. De warmte isolerende ramen met vliegen horren, zorgen voor extra luxe en comfort. Het volledige complex wordt voorzien van een beveiligingscamera systeem. Er is 24/7 complex service aanwezig voor al uw noden. Wees er snel bij, tot mei 2020 geven wij, dankzij onze startersprijzen vanaf 39.000€ of 33.150£, een onmiddellijke winst van 15% bij oplevering. Mis deze deal niet.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID115238

PrijsVanaf € 39.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Efeler Mahallesi, C20

Postcode 09270

Plaats Didim

Land Turkije

Regio Egeïsche Zee-regio

Aangeboden door:

Sun Holiday Homes

Toon telefoonnummer Toon telefoonnummer

Toon website Toon website

Aanwezig op beurs

16 - 17 mei 2020
Antwerp Expo Antwerpen

Standnummer

205

Maak een afspraak op de beurs

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning