Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Tweede verblijf in Spanje

Genieten aan de Costa

Een tweede verblijf in Spanje blijft ongekend populair

Vooral het bezitten van een tweede verblijf aan één van de Spaanse Costa’s, zoals de Costa Blanca of Costa Del Sol, is erg populair. Ook de Canarische Eilanden vallen goed in de smaak vanwege de aangename temperaturen waardoor dit niet alleen een zon bestemming is, maar ook de perfecte plaats om te ‘overwinter’. Er zijn ook kleine factoren die de aankoop van een vakantiewoning in Spanje of een appartement in Spanje nog interessanter maken zoals de komst van nieuwe luchthavens en luchtvaart maatschappijen die voordelig op deze bestemmingen vliegen.

Op Second Home Expo zijn diverse makelaars en projectontwikkelaars aanwezig die vakantiewoningen aanbieden. Daarnaast zijn er ook diverse interessante seminaries over de aankoop van een vakantiewoning in Spanje. Het aankoop traject, regels en juridische afwikkeling van de aankoop van een huis in Spanje is anders dan de Belgische. Voorlichting en uw goed informeren is dan ook belangrijk. Op  Second Home Expo zijn alle experts aanwezig die U van deze waardevolle informatie kunnen voorzien.

Op Second Home Expo vind je gegarandeerd de woning waar u al zolang van droomde. Een mooi appartement aan de kust of een villa iets meer landinwaarts.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden