Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Heeft u wel eens gedacht aan een vakantiewoning in...Kroatië?!

Kroatië - pure mediterrane levensstijl wint aan populariteit

Kroatië is een jong land waarvan verwacht wordt, dat het de komende tijd veel terrein zal winnen op het gebied van populariteit onder Europeanen. Juist, omdat Kroatië over het algemeen nog geen massatoerisme kent, maar wel alle eigenschappen bezit van een ideaal vakantieland: zonnig weer, een prachtige kust, veel ruimte, meerdere natuurparken en uitmuntende lokale gastronomie.

Istrië bijvoorbeeld, staat bekend om haar olijfolie, wijnen en truffels. Dalmatië om haar prachtige uitzichten en de lokale visgerechten. Langs de hele kust zijn er tal van restaurants die kwalitatief eten serveren. Heerlijk natafelen na een prachtige dag zeilen op de diepblauwe Adriatische zee. Kroatië is goed bekend met buitenlandse investeerders en de huidige vraagprijzen zijn zeer interessant! Iedereen is van harte welkom om Kroatië in volle glorie te ontdekken en te genieten van de pure mediterrane levensstijl op bereikbare afstand.

woning kopen Kroatië

Een vakantiewoning kopen in Kroatië

De vastgoedprijzen in Kroatië variëren van 100-120k, voor een 2 kamer-appartement op korte afstand van zee. Vrijstaande villa’s met 4 kamers en eigen zwembad zijn er al vanaf 250k. Daarnaast is er uiteraard nog een duurder segment vakantiewoningen tussen de €500.000 - €2.500.000. Wil je eens iets anders dan een vakantiewoning in Spanje, Frankrijk of Italië. Bekijk dan zeker even de vakantiewoning die te koop staan op deze website. 

 

Gerelateerde berichten

Bekijk

Tips voor een vakantiewoning in het buitenland

Steeds meer Belgen investeren in onroerend goed in het buitenland. Op vlak van belastingen komt daar heel wat bij kijken. Heb je plannen om een tweede verblijf te kopen? Met deze tips ben je alvast goed voorbereid!

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden