Huis te koop in Oostenrijk

Is dit mijn droomhuis in Oostenrijk?

Een huis kopen in Oostenrijk is de laatste jaren opnieuw enorm populair. Op internet en op Second Home Expo kun je een breed aanbod vinden van huizen te koop in Oostenrijk.  Belangrijk bij de huizen die je te koop ziet in Oostenrijk is een goede voorbereiding. Ga zelf op onderzoek naar relevante informatie en laat je goed voorlichten over de mogelijkheden. 

Een huis te koop in Oostenrijk, waar begin ik? 

Het aantal huizen dat in Oostenrijk te koop wordt aangeboden is aanzienlijk. Toch is het kopen van een huis in Oostenrijk niet moeilijk. Er zijn tientallen Belgische en Nederlandse makelaars die je op weg kunnen kunnen helpen. Het is wel belangrijk dat je eerst voor jezelf een aantal zaken op een rijtje zet. Het is belangrijk te bepalen welk type woning je zoekt; een appartement of misschien wil je wel een chalet kopen in Oostenrijk. In welke regio wil ik een huis kopen en welk doel heb ik ermee. Deze keuze worden uiteraard bepaald door het budget wat je hebt om een huis te kopen in Oostenrijk.

een huis te koop in Oostenrijk, bekijk het volledige aanbod woningen in Oostenrijk

Huis te koop in Oostenrijk; mag ik het verhuren?

Misschien wil je het huis dat je hebt gezien wel gaan verhuren als je het hebt gekocht. Belangrijk hierbij is natuurlijk de vraag of dit mag. Vraag voor het kopen van het huis aan je makelaar of je de woning mag verhuren. Regels verschillen hierin per regio en per woning. Als je het huis wilt verhuren is het ook belangrijk te kijken of het te koop aangeboden huis interessant is voor de verhuur. Huurders hebben immers bepaalde eisen. Denk hierbij aan de ligging, maar ook aan het aantal kamers en faciliteiten in de buurt. 

Je droomhuis gezien in Oostenrijk, laat je informeren

Immo kopen in Oostenrijk is niet moeilijk. Belangrijk is wel dat je jezelf goed inleest en laat informeren. Er is op internet veel relevante informatie te vinden, tevens zijn er op Second Home Expo dagelijks diverse lezingen over het kopen van een huis in Oostenrijk. Uiteraard zijn er diverse makelaars aanwezig die je vragen kunnen beantwoorden over het kopen van je droomhuis in Oostenrijk. 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden