Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Second Home Expo TV special

Second Home Expo TV special

Medio april wordt de Second Home TV special - Alle Mogelijkheden voor een 2e verblijf - uitgezonden op Kanaal Z. Tijdens deze special krijgen kijkers een kijkje in de dagelijkse werkzaamheden van een makelaar.

De Second Home Expo TV special - Alle Mogelijkheden voor een 2e verblijf – is onderdeel van het tv-programma "Alle zaken op een rijtje". Dit programma wordt al 5 jaar elk weekend succesvol uitgezonden op Kanaal Z. Tijdens deze special krijgen kijkers een kijkje in de dagelijkse werkzaamheden van een makelaar en wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een 2e verblijf in eigen land of het buitenland. Dit kan zijn in eigen land óf het buitenland.

De opnames gaan binnenkort van start, hiervoor worden verschillende exposanten van Second Home bezocht en geïnterviewd en wordt er een bezoek gebracht aan de Second Home Beurs. 16, 17 en 18 april zijn de uitzendingen op Kanaal Z.

Gerelateerde berichten

Bekijk

Wat is een Nota Simple en waarom is het cruciaal?

Wanneer je overweegt om een vakantiewoning in Spanje te kopen, kom je ongetwijfeld de term 'Nota Simple' tegen. Dit cruciale document vormt een onmisbare schakel in het aankoopproces van je vakantiehuis in Spanje. Maar wat houdt een Nota Simple precies in en waarom is het zo belangrijk?

Bekijk

Een vakantiewoning kopen via jouw vennootschap

Uiteraard kun je een vakantiewoning kopen met persoonlijke spaartegoeden, maar het is ook mogelijk om deze investering te doen via je vennootschap. Het kopen van een vakantiewoning via je vennootschap brengt verschillende voor-en nadelen met zich mee waardoor het belangrijk is om goed geïnformeerd deze stap te zetten.

Bekijk

Tips & tricks voor vastgoedinvesteringen in Dubai

Ontdek slimme tips, beste investeringsopties en efficiënte manieren om te investeren

Bekijk

Zon, zee, strand en slim investeren

Op zoek naar informatie over een huis kopen in Spanje? Volg dit stappenplan met tips en je zoektocht kan beginnen

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden