Bezoek de beurs

15 - 16 oktober 2022 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Second Home Expo TV special

Second Home Expo TV special

Medio april wordt de Second Home TV special - Alle Mogelijkheden voor een 2e verblijf - uitgezonden op Kanaal Z. Tijdens deze special krijgen kijkers een kijkje in de dagelijkse werkzaamheden van een makelaar.

De Second Home Expo TV special - Alle Mogelijkheden voor een 2e verblijf – is onderdeel van het tv-programma "Alle zaken op een rijtje". Dit programma wordt al 5 jaar elk weekend succesvol uitgezonden op Kanaal Z. Tijdens deze special krijgen kijkers een kijkje in de dagelijkse werkzaamheden van een makelaar en wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een 2e verblijf in eigen land of het buitenland. Dit kan zijn in eigen land óf het buitenland.

De opnames gaan binnenkort van start, hiervoor worden verschillende exposanten van Second Home bezocht en geïnterviewd en wordt er een bezoek gebracht aan de Second Home Beurs. 16, 17 en 18 april zijn de uitzendingen op Kanaal Z.

Gerelateerde berichten

Bekijk

Een huis kopen in Frankrijk: Welke belasting moet ik betalen?

Met welke belastingen krijg ik te maken als ik een vakantiewoning in Frankrijk koop? Wie een vakantiewoning koopt in Frankrijk, moet rekening houden met verschillende belastingen. We zetten ze voor je op een rijtje zo weet je waar je aan toe bent als je een recreatiewoning koopt. 

Bekijk

Hoe financier je een tweede verblijf?

Elk jaar koopt gemiddeld één Belg op vijf een tweede verblijf. Overweeg je ook om je geld te investeren in vastgoed? Dan kan het interessanter zijn om een hypothecaire lening af te sluiten in plaats van de woning te financieren met spaargeld of beleggingen.  

Bekijk

Vakantiewoning: de ideale manier om rendement te halen?

De laatste jaren is er steeds meer interesse voor een tweede woning, vooral bij mensen tussen 35 en 65 jaar. Ze kiezen niet enkel meer voor landen met een aangenaam klimaat en veel zon zoals de toppers Spanje, Frankrijk en Italië.

Bekijk

Gambia: onbekend maakt onbemind

Op het moment dat je besloten hebt te investeren in een tweede huis, denk je niet snel aan Gambia. Ook op de Second Home beurs hoor ik vaak; ‘oei, dat is ver weg!’. Vaak bedoelen bezoekers dan nog niet eens letterlijk ver weg, maar ‘ver van mijn bed’. Vaak zien mensen Afrika als een land, terwijl het werelddeel groter is dan Amerika, Europa, India, China en Japan bij elkaar. Bij velen trekt het avontuur wel, maar zij laten zich verhinderen door vooroordelen en ongegronde angst.  

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden