Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Altea

Alicante, Spanje

Vanaf € 1.913.000

Woonoppervlakte 245m2
Perceeloppervlakte 467m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Unieke design villa's met schitterend panoramisch zeezicht in Altea

- Panoramisch zeezicht
- Gelegen in een populaire villawijk
- Zeer luxe afgewerkt

Villa's Azure is een kleinschalig nieuwbouw project met 20 vrijstaande villa's, gelegen op een bevoorrechte locatie in Altea. Er zijn 3 verschillende type villa's met allemaal een schitterend panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee. Moderne architectuur en functionele lijnen, zo ontworpen om de ruimtes te laten ademen en te verbinden met het grote terras en het zwembad. Licht, lucht, zee en natuur zijn in deze villa's met elkaar verbonden en zorgen ervoor dat ze volledig geïntegreerd zijn in het landschap.

Villa Aura is gebouwd op drie niveaus, de toegang is via het hoogste niveau, waar zich de overdekte parkeerplaats en de hal van het huis bevinden, uitgerust met een lift, zodat het verplaatsen tussen de niveaus comfortabel is. Op de middelste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, allemaal met en-suite badkamers en toegang tot een terras om vanuit elke kamer van het huis van de zee te genieten. Op de begane grond bevindt zich de vierde slaapkamer met directe toegang tot het terras en de woonkamer. Villa Aura is een efficiënte villa uitgerust met verwarming, airconditioning en warmwatersysteem van Aerotermia, installatie van fotovoltaïsche panelen, oplaadpunt voor elektrische auto's en domoticasysteem om altijd verbonden te zijn met uw huis.

Het beste klimaat van Spanje
De Costa Blanca, ook wel de Caraïben van Europa, heeft een Mediterraan, subtropisch klimaat met het gehele jaar door aangename temperaturen. Milde zomertemperaturen (28-32°C) en zachte lentetemperaturen in de winter (17-20°C). Bovendien schijnt de zon hier gemiddeld 320 dagen per jaar.

Meer informatie of een afspraak plannen?
Neem contact met ons op!
Email: Info@koopinspanje.nl
Tel: 0413 41 00 44
www.koopinspanje.nl

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID352666

ID makelaar3214

PrijsVanaf € 1.913.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Carrer Cornisa Alta 36

Postcode 3590

Plaats Altea

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Koop in Spanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning