Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Koop in Spanje

Koop in Spanje
Heuvelberg 15
5469 NM Erp
Nederland
+31(0)413 410 044
http://www.koopinspanje.nl

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 6
Ondernemingsnummer / KVK: 83245502
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2004

Medewerkers

Martijn Wienbelt

Aankoopbegeleiding

Marleen van der Velden

Aankoopbegeleiding

Ilse Rooijakkers

Aankoopbegeleiding

Astrid Kraayvanger

Aankoopbegeleiding

Edwin van Wanrooij

Marketing

Over Koop in Spanje

Wij hebben een gevarieerd aanbod van moderne nieuwbouw appartementen en vrijstaande villa’s aan de Costa-Blanca Noord en Zuid. Alle woningen liggen tussen de 30 en 60 autominuten van de luchthaven van Alicante of Valencia en nabij het strand, winkels, restaurants en golfbanen. Vanuit ons kantoor in Nederland (Erp) en België (Hamont-Achel), werken wij met een enthousiast team samen met een geselecteerd aantal, uitsluitend gerenommeerde projectontwikkelaars. Alle projectontwikkelaars zijn gevestigd in Spanje en behoren tot een van de meest gerespecteerde van de Costa Blanca. Door ons zorgvuldig selecteert aanbod hebben wij veel kennis van deze projecten, de locaties en de omgeving. Graag delen wij onze jaren lange ervaring, kennis en liefde voor de Costa Blanca met jou als potentiële koper en helpen je een goede keus te maken in de zoektocht naar een (vakantie)woning, verhuur object en/of stabiele belegging.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Koop in Spanje

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden