Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Recreatie-Financieren.nl

Recreatie-Financieren.nl
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
Nederland
06 1958 2264
https://www.recreatie-financieren.nl

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 2
Ondernemingsnummer / KVK: 72304650
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname 2019
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2018

Medewerkers

Laurens Huisman

Claudio Piek

Over Recreatie-Financieren.nl

Met meer dan 16 jaar aan bancaire en intermediaire ervaring op zak ben ik sinds 2018 zelfstandig actief als onafhankelijk financieel adviseur. Als Erkend Hypothecair Planner heb ik ruime ervaring op alle gebieden van financiering, vermogensopbouw, financiële planning, verzekeren en levensverzekeringen. Sinds 2 jaar werk ik niet meer alleen maar samen met mijn Collega Claudio Piek. Onafhankelijk en zelfstandig werken wij zoals wij dat het liefste zien, via persoonlijk contact en met persoonlijk advies. Dit kan zowel op kantoor, bij u thuis of digitaal door heel Nederland, Wij halen ons plezier uit het doorgronden van uw financiële vraagstuk en het vinden van het best passende antwoord. Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt! Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van recreatief vastgoed in Nederland als Duitsland, zowel voor eigen gebruik als voor (deels) verhuur.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Recreatie-Financieren.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden