Twin Promotion

Twin Promotion
Kortrijksesteenweg, 1033
9051 Gent
Belgium
Standnummer - 622

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm BVBA
Eerste beursdeelname 2019
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1975

Medewerkers

Over Twin Promotion

Aan de Belgische kust richtten wij in 1975 onze eerste residenties op. Vervolgens werden selectief regio’s uitgekozen in België en Frankrijk om kwalitatieve en duurzame vastgoedprojecten te ontwikkelen. Vandaag mag Twin Promotion zich een van de leidinggevende projectontwikkelaars noemen in de constructie en exploitatie van tweede verblijven, toeristisch vastgoed en investeringsvastgoed. Wij zijn gestart als familiaal bedrijf en zijn dit vandaag nog steeds. Zo kunnen wij steeds onze eigen waarden volgen en een dichte band opbouwen met de klanten. Bij Twin Promotion koopt u in vertrouwen. Lange wandelingen in de duinen, genieten van de zon aan het zwembad, culinaire streken of sportieve activiteiten, u vindt het bij ons allemaal. Onze residenties zijn gelegen in populaire regio's in de Opaalkust en de Cote d'Azur waar vanalles te beleven valt. En de aankoopprijzen zijn er heel schappelijk!

Aanwezig op beurs:

13 - 15 maart 2020 Jaarbeurs Utrecht
2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
16 - 17 mei 2020 Antwerp Expo Antwerpen
10 - 11 oktober Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Twin Promotion

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden