Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Twin Promotion

Twin Promotion
Stenweg Op Mechelen, 455
1950 Kraainem
België
+32 (0)2 309 90 91
https://www.twinpromotion.be

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm BVBA
Eerste beursdeelname 2019
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1975

Medewerkers

Over Twin Promotion

Aan de Belgische kust richtten wij in 1975 onze eerste residenties op. Vervolgens werden selectief regio’s uitgekozen in België en Frankrijk om kwalitatieve en duurzame vastgoedprojecten te ontwikkelen. Vandaag mag Twin Promotion zich een van de leidinggevende projectontwikkelaars noemen in de constructie en exploitatie van tweede verblijven, toeristisch vastgoed en investeringsvastgoed. Wij zijn gestart als familiaal bedrijf en zijn dit vandaag nog steeds. Zo kunnen wij steeds onze eigen waarden volgen en een dichte band opbouwen met de klanten. Bij Twin Promotion koopt u in vertrouwen. Lange wandelingen in de duinen, genieten van de zon aan het zwembad, culinaire streken of sportieve activiteiten, u vindt het bij ons allemaal. Onze residenties zijn gelegen in populaire regio's in de Opaalkust en de Cote d'Azur waar vanalles te beleven valt. En de aankoopprijzen zijn er heel schappelijk!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Twin Promotion

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden