Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Grote Berg

Curaçao

€ 750.000

Woonoppervlakte 400m2
Perceeloppervlakte 757m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Deze mooie en zeer ruime villa met fantastisch uitzicht staat te koop in de rustige villawijk van Grote Berg. De villa is van alle gemakken voorzien en ook voor meerdere doeleinden te gebruiken. Er is een mooi 2 slaapkamer appartement met eigen ingang aanwezig die eventueel separaat verhuurd kan worden.

Alles is mooi afgewerkt en zeer goed onderhouden en als mooie plus zijn er 11 zonnepanelen en 3 batterijen voor de opslag aanwezig bij dit prachtige object. Het mooiste van alles is dat de villa Turn Key wordt opgeleverd, waardoor je er meteen in kunt of meteen kunt verhuren. Alles is aanwezig en zit bij de koop inbegrepen!

Indeling

Je komt binnen op het terrein middels de elektrische toegangspoort, waar je door naar boven rijdt richting de carport die ruimte biedt aan 2 auto's. Aan de linkerkant van de carport is een wasbak gesitueerd met daarbij voldoende ruimte om een BBQ te plaatsen waardoor je hier gezien de ruimte een leuk tuinfeestje zou kunnen houden.

Wanneer je de trap oploopt kom je op een ruime porch met voldoende zit/ligplek en aangrenzend het heerlijke zwembad. Vanaf deze porch heb je prachtig uitzicht over de Caribische natuur en daarachter de zee. Omdat er niks meer achter de villa gebouwd kan worden beschik je hier over rust en privacy.

Bij binnenkomst door de hoofdingang kom je uit in de woonkamer welke ruim is opgezet. Door de vele ramen heb je hier een fijne lichtinval. Wanneer je doorloopt krijg je aan de linkerkant de master bedroom met ensuite badkamer en grote inloopkast. Deze badkamer beschikt over een heerlijke bubbelbad/jacuzzi. Ook een airco mag hier natuurlijk niet ontbreken. Nog een stukje verder is de keuken die van alle gemakken voorzien is. Achter de keuken is nog een kleine bijkeuken met daarin ook de aansluiting van de zonnepanelen en de 3 batterijen. Als laatste heb je voor de 2e porch op deze verdieping nog een separaat toilet.

Als je via de trap naar beneden gaat kom je in de hal met aangrenzend 3 slaapkamers en 1 grote ruimte waar diverse mogelijkheden voor zijn. Het is mogelijk om hier bijvoorbeeld een 2e appartement te situeren, een 2e woonkamer, een fitnesszaal of een mancave. Deze ruimte heeft namelijk ook een ingang van buitenaf en achter deze ruimte zit nog een kleine ruimte waar eventueel een keuken gemaakt zou kunnen worden. Mogelijkheden genoeg, je kunt hier je eigen invulling aan geven! De slaapkamers op deze verdieping zijn allen ruim genoeg opgezet voor een 2 persoons bed en natuurlijk is in alle slaapkamers een airco aanwezig.

Wanneer je voor de villa staat heb je aan de linkerkant een appartement met eigen ingang. Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers, een keuken en natuurlijk een badkamer en toilet. Ook dit ziet er perfect onderhouden uit. Het appartement beschikt over een aparte water- en stroomvoorziening waardoor deze makkelijk separaat te verhuren is.

Aan de achterkant onder het zwembad is nog de was- en tevens een hele grote opbergruimte aanwezig die via beide kanten te bereiken is.

Contact

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen en/of wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan snel contact op met de listing agent!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID465771

Prijs€ 750.000

Bouwjaar 2012

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres N-29

Plaats Grote Berg

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning