Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

VHinmo

19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent

VHinmo
Calle Ramon Gallud 62, planta 2
03181 Torrevieja (Alicante)
Spanje
+34 604 477 196
https://www.vhinmo.com
Standnummer - 419

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 1
Ondernemingsnummer / KVK: ES B70631163
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname 2024
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting 2024

Medewerkers

Matthias van Houteghem

Zaakvoerder

Over VHinmo

Een makelaarskantoor opgericht in 2024 door Matthias Van Houteghem, een expert in de markt van nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca en Costa Cálida. Ons bedrijf is ontstaan met het doel om onze klanten de beste koop- en verkoopmogelijkheden te bieden voor nieuwbouw-, binnenland- en resortwoningen in dit bevoorrechte gebied van Spanje. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwwoningen, hoewel we u zeker ook kunnen helpen met het vinden van een bestaande woning, door ons uitgebreid partnernetwerk. Wij onderscheiden ons van andere makelaars door onze diepgaande kennis van de markt, ons ruime aanbod van woningen en onze persoonlijke en professionele service. Bij VHINMO geloven we dat verkopen een kwestie is van vertrouwen en kennis. Daarom streven we ernaar om de behoeften, voorkeuren en verwachtingen van onze klanten grondig te kennen, en om hen de woningen aan te bieden die het beste bij hun profiel en budget passen. Bovendien begeleiden we hen gedurende het hele koop- of verkoopproces, vanaf het eerste contact tot de sleuteloverdracht, en adviseren we hen over alle juridische, financiële en administratieve aspecten. We bieden hen ook aftersales diensten aan, zoals sleutelbewaring, verhuur of inrichting van hun woning.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod VHinmo

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden