Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Mágocs

Hongarije

€ 48.717

Woonoppervlakte 95m2
Perceeloppervlakte 3.128m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>De woning biedt u de hal, grote woonkamer, slaapkamer, keuken met bijkeuken, nieuwe badkamer, toilet en een wasruimte of ruimte voor een tweede badkamer. Naast de woning nog een praktisch bijgebouw met mogelijkheden deze met de woning te verbinden./p>p>Elektra en waterleidingen zijn al vervangen. Diverse ramen en deuren zijn van kunststof./p>p>Perceel is 3.128 m2 groot en daar nog een garage en kelder./p>p>Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt nu verwarmd met airco’s, maar u kunt desgewenst ook weer houtverwarming toepassen. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem./p>p>Mágocs is een flink dorp / stadje in Baranya en er wonen een 2.500 inwoners. Diverse winkels om uw (dagelijkse) inkopen te doen. Ook scholen, een bakkerij, dokterspost en restaurants. br />De grotere plaats is Dombóvár, gelegen op 8 km. Het thermaal bad van Gunaras ligt op 12 km afstand./p>p>Mágocs ligt aan de voet van de Mecsek, aan de rand van het Natuurpark Oostelijke Mecsek (Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet). Hier volop recreatie mogelijkheden. U kunt hier fietsen, wandelen, maar ook vissen en zelfs paardrijden. Op enkele kilometers afstand bevinden zich het meer van Alsómocsolád en het Kasteelhotel van Bikal (a>https://puchner.hu/en/a>)./p>p>Echte Hongaarse authentieke boerderij op een mooi perceel met mogelijkheden./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID465317

ID makelaar2198

Prijs€ 48.717

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Mágocs

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning