Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Praia

Barlavento, Kaapverdië

Vanaf € 87.100

Woonoppervlakte 80m2
Perceeloppervlakte 80m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een prachtig appartementen in de hoofdstad van Kaapverdië, dan heb je geluk! De stad Praia heeft een aantal geweldige opties voor appartementen die zeker aan al je wensen zullen voldoen.

- T3-01, 146m2 prijs 12246,-
- T3-02, 112m2 prijs 12700,-
- T2, 80m2 prijs 87100,-

- Reservering : 30 %
- Sleuteloverdracht: 40 %
- Op naam koper : 30 %

Met adembenemend uitzicht op de oceaan en luxe voorzieningen, zijn de appartementen in Praia echt een lust voor het oog. Of je nu op zoek bent naar een gezellig een kamer appartement of een ruim penthouse.

De meeste appartementen hebben ruime woonkamers en slaapkamers, perfect voor het ontvangen van gasten of gewoon om te ontspannen na een lange dag. De moderne keukens zijn volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur, ideaal voor degenen die graag hun eigen maaltijden bereiden.

Wat het nog beter maakt, is dat deze appartementen vaak centraal gelegen zijn, dicht bij winkels, restaurants en het bruisende nachtleven van de stad. Je hoeft nooit ver te reizen om te genieten van alles wat Praia te bieden heeft.

Ben u op zoek naar een tijdelijk verblijf of een investering in onroerend goed, de appartementen in Praia zijn zeker een slimme keuze. Met een bloeiende economie en steeds stijgende huizenprijzen, is het kopen van een appartement in deze stad een lucratieve investering op de lange termijn.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de prachtige appartementen in Praia en geniet van het beste dat Kaapverdië te bieden heeft.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID465043

PrijsVanaf € 87.100

Bouwjaar 2025

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Adres Cidadela

Plaats Praia

Land Kaapverdië

Regio Barlavento

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning