Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Kyrenia

Cyprus

€ 442.175

Woonoppervlakte 160m2
Perceeloppervlakte 330m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Ruim wonen: Met een royale 160m2 aan gesloten ruimte, geniet u van voldoende ruimte om onvergetelijke herinneringen te creëren met uw geliefden.

Uitgestrekte buitenoase: Op een perceel van 330m2 omarm je de rust van de natuur en geniet je van je eigen privéverblijf thuis.

Turkse titel: Stel je investering met een gerust hart veilig, want deze villa wordt geleverd met een Turks eigendomsbewijs.

Keuken voor fijnproevers: Ontdek culinaire hoogstandjes in een keuken versierd met granieten werkbladen en spatranden, waardoor je kookervaring naar nieuwe hoogten stijgt.

Elegante accenten: Bewonder het vakmanschap van de natuurstenen accenten op de muren, bogen en een originele open haard, die tijdloze charme toevoegen aan elke hoek.

Ontspanning binnen handbereik: Ontspan in stijl met een verwarmde buitendouche bij het zwembad voor ultiem comfort en gemak.

Al Fresco dineren: Vermaak gasten met flair in de buiten BBQ ruimte, compleet met een verwarmd aanrecht, perfect voor het grillen en verfrissende drankjes onder de zon.

Functionele ruimte: Breng moeiteloos je hobby's of projecten onder met een werkplaats/garage van 18 m2, die voldoende ruimte biedt voor creativiteit en opslag.

Mis de kans niet om deze prachtige villa tot de jouwe te maken! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en begin aan een reis naar ongeëvenaard luxe wonen in Çatalköy.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID450374

Prijs€ 442.175

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Raşit Özuslu Caddesi, Agios Epiktitos, Çatalköy-Esentepe Belediyesi, Girne (Kyrenia) District, Northern Cyprus, 99370, Cyprus

Postcode 99370

Plaats Kyrenia

Land Cyprus

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Cyprus Excellence

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning