Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Bassano Romano

Lazio, Italië

€ 570.000

Woonoppervlakte 534m2
Perceeloppervlakte 5.000m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Omgeven door de natuur en de totale rust van een natuurpark is de twee-onder-een-kap met liefdevolle aandacht voor detail gebouwd, ideaal voor twee families. De constructie dateert uit 2007, beide delen strekken zich uit over drie niveaus, intern verschillend verdeeld, maar beide met uitzicht op de buitenkant van het terrein. Een deel heeft op de begane grond een grote woonkamer met open haard, een keuken met metselwerk en een badkamer met douche, plus een slaapkamer, op de eerste verdieping een grote slaapkamer met inloopkast en een badkamer met bad en douche, in de kelder zijn er twee gangen, een wasruimte, opslagruimtes en een garage; Het tweede deel op de begane grond heeft een grote dubbele woonkamer van ongeveer 50 vierkante meter met open haard, de keuken en de badkamer; op de eerste verdieping twee slaapkamers waarvan een met inloopkast en de badkamer met douche; in de kelder is het gedeelte gewijd aan opslag en wasruimte en een studio met eet- en slaapgedeelte plus de badkamer met douche. Beide delen hebben een prachtige veranda, grote ramen met inbraakwerend glas, vloerverwarming. De twee-onder-een-kap is omgeven door 5000 vierkante meter grond met fruit- en hoge bomen. Het gebied waar het pand zich bevindt wordt gekenmerkt door het bos van Calandrina, op slechts een paar kilometer van de gemeente Trevignano Romano maar voor een paar meter in die van Bassano Romano valt. Gelegen op een hoogte van 350 meter boven zeeniveau, ligt het halverwege tussen het Braccianomeer en het Vicomeer, beide van vulkanische oorsprong. Het gebied, voornamelijk heuvelachtig, is ondergedompeld in een omgeving rijk aan weelderige vegetatie, voornamelijk gekenmerkt door eeuwenoude beuken, kastanjebomen en eiken. Deze kenmerken zorgen ervoor dat, vooral tijdens de zomerperiode, het klimaat vooral wordt gewaardeerd vanwege de gezonde en frisse lucht.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID447974

Prijs€ 570.000

Bouwjaar 2007

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Strada dei Covoni

Plaats Bassano Romano

Land Italië

Regio Lazio

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Frimm Magnum Italy

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning