Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in ORIOLO ROMANO

Lazio, Italië

€ 350.000

Woonoppervlakte 500m2
Perceeloppervlakte 6.000m2
Aantal badkamers 7
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Ondergedompeld in het charmante platteland van Vejano/Oriolo, langs de Braccianese Claudia weg, presenteren wij u een unieke kans: een vrijstaande villa genesteld in een weelderige privétuin van 6.000 vierkante meter. Deze eigendom beschikt over een royale totale oppervlakte van 500 vierkante meter, verdeeld over vier niveaus, en biedt een ruime en veelzijdige omgeving om aan uw behoeften te voldoen. Op de begane grond opent een gezellige eetkeuken naar een grote woonkamer, terwijl twee tweepersoonsslaapkamers, beide met eigen badkamer, en een extra gastenbadkamer dit niveau compleet maken. Op de eerste verdieping vindt u een andere volledig uitgeruste keuken, twee tweepersoonsslaapkamers, een badkamer en een lichte woonkamer met uitzicht op een charmant terras, vanwaar u de goed onderhouden omliggende tuin kunt bewonderen. De tweede verdieping beschikt over een tweede keuken met een ruime woonkamer, twee extra slaapkamers, een badkamer en twee balkons, en biedt extra ruimte voor uw comfort. Voor liefhebbers van vrije tijd herbergt de kelder een ruime hobbyruimte met een kitchenette, een gezellige open haard en een oven voor uw avonden samen. Vanaf hier heeft u toegang tot een kelder en een ruime garage, wat ruimte garandeert voor uw levensstijl. De uitgestrekte tuin biedt de ideale plek om te ontspannen in de schaduw van bomen, buitenlunches te organiseren, of gewoon te genieten van de schoonheid van de omliggende natuur. Momenteel is het pand verdeeld in drie zelfstandige appartementen, verbonden door een interne trap, waardoor het perfect is voor zowel een groot gezin als voor toeristische accommodatie.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID447716

Prijs€ 350.000

Bouwjaar 1990

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Plaats ORIOLO ROMANO

Land Italië

Regio Lazio

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Frimm Magnum Italy

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning