Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Excelion Development Group Ltd

Excelion Development Group Ltd
5, North End Road
NW117RJ London
United Kingdom
0032478363834
https://exceliondev.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 18
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm LTD.
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2015

Medewerkers

Over Excelion Development Group Ltd

Sinds wijn oprichting heeft Excelion Development Group Ltd een aanzienlijke groei doorgemaakt, met een gevarieerde portefeuille van meer dan 250 miljoen euro. Gespecialiseerd in residentieel en recreatief vastgoed, voornamelijk in Europa, hebben we meer dan 700 eenheden ontwikkeld in Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Bulgarije, Griekenland, België en meer. Deze uitbreiding onderstreept onze toewijding aan uitmuntendheid en positioneert Excelion in de voorhoede van de vastgoedontwikkeling. Excelion verzekert het succes van uw investeringen via een uitgebreid dienstenpakket dat is afgestemd op elk aspect van de ontwikkeling en het beheer van vastgoed.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Excelion Development Group Ltd

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden