Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

VillaChalets

VillaChalets
Stoelerij 14
4762 AN Zevenbergen (NB)
Nederland
085 - 0509825
https://villachalets.com/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 86017748
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over VillaChalets

VillaChalets is gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten Luxe Chalets voor zowel permanente, recreatieve of tijdelijke bewoning. Onze focus ligt daarbij op de kwaliteit, duurzaamheid en het gebruik van milieuvriendelijke materialen en hiermee dragen ook wij ons steentje bij aan de actuele maatschappelijke tendens. De luxe Chalet modellen van VillaChalets zijn onder te verdelen in verschillende types; LSF – Light Steel Frame, Geïmpregneerde houtlaminaat, Modulaire Blok Woningen en "Tiny Houses on Wheels". Het grote voordeel van deze technieken zien we voornamelijk terug in de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, maar ook in de snelheid waarmee de villa’s kunnen worden opgeleverd.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod VillaChalets

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden