Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Pearl Capital

Pearl Capital
Joop Geesinkweg 901
1114 AB Amsterdam
Nederland
+31(0)20 308 61 80
https://www.pearlcapital.nl/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 8
Ondernemingsnummer / KVK: 81079664
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2024
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2020

Medewerkers

Max

Sales advisor

Nadam

Sales advisor

Max

Sales advisor

Paul

Sales advisor

Esmee

Front office

Jacob

CEO

Over Pearl Capital

Welkom bij Pearl Capital, dé plek voor investeerders die op zoek zijn naar aantrekkelijke kansen in de vastgoedmarkt. Onze focus ligt op het zakelijk hypotheken fonds, waarbij wij met onze diepgaande ervaring in de vastgoed- en bankensector unieke investeringsmogelijkheden bieden. Als u op zoek bent naar een solide en betrouwbare investering met een aantrekkelijk rendement, bent u bij ons aan het juiste adres. Laat u inspireren door de mogelijkheden en neem vandaag nog contact op met ons deskundige team om uw investeringsreis te beginnen! Voor investeerders die op zoek zijn naar een solide, veilige en aantrekkelijke manier om hun vermogen te laten renderen, is het zakelijk hypotheken fonds van Pearl Capital de uitgelezen kans. Met een bewezen ervaring in de vastgoedsector bieden wij een jaarlijks vast rendement van 6%. Bovendien genieten onze investeerders bij ons van het eerste recht van hypotheek, wat zorgt voor een extra laag zekerheid. Stap vandaag nog in en laat uw vermogen optimaal werken met de expertise van Pearl Capital.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Pearl Capital

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden