Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Pergola (PU)

Marche, Italië

€ 175.000

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 40.000m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Met onze drie opgroeiende kinderen hebben we jarenlang veel plezier beleefd aan onze (vakantie)woning. De voormalige boerderij uit de 19e eeuw is opgetrokken uit lokale natuursteen en eikenhouten balken. In 2005 hebben we hem met liefde gerestaureerd. De woning is volgens de regels aardbeving-bestendig en bewoonbaar gemaakt met centrale verwarming, vernieuwde elektriciteit (Europese stopcontacten), waterleidingen en sceptic tank en ADSL. Glasvezel is in het dorp maar moet nog aangesloten worden.

Via de karakteristieke trap kom je boven in een sfeervolle woonkamer met open haard, een grote leef-keuken, een comfortabele badkamer met inloop douche en twee slaapkamers. Onze kinderen sliepen graag samen in de grote slaapkamer, maar deze kan eenvoudig gesplitst worden. Vanaf de veranda heb je uitzicht over de tuin en een tweede trap naar het terras.

Op de begane grond bevinden zich een logeerkamer en een tweede badkamer voor als er vrienden in de tuin kamperen. De voormalige stallen zijn in gebruik als opslagruimtes. Er is een groot terras, grenzend aan een enorme, beschutte tuin met alle ruimte om te spelen. De tuin grenst aan de Cesano rivier. Dit riviertje is in de zomer een rustig beekje om te poedelen of tochten in te maken. Aan de andere kant van het huis bevindt zich in totaal nog 3,5 hectare land, een berghelling en een verborgen stuk klim/truffelbos, bereikbaar via een brug over de rivier. We hebben herten en ander wild gespot en er zwemt vis in de rivier.

Ons trekt de rust, de natuur en de vrijheid. Het huis is gelegen in een verborgen, groene vallei, bereikbaar via een korte strada bianca en nauwelijks bekend bij de mensen uit de omgeving. In de vallei staan nog twee bewoonde huizen en een oude watermolen. Voor ons heel fijn dat de Italiaanse buren een oogje in het zeil houden als we er niet zijn.

Wij wilden graag dicht bij de bewoonde wereld blijven. Het huis ligt op loopafstand van het middeleeuwse stadje Pergola met alle gewenste voorzieningen, bar, supermarkten, restaurants, wekelijkse markt, dorpsfeesten en een ziekenhuis. Het prachtige heuvellandschap van Le Marche met mooie kasteeldorpjes en beroemde grotten vinden wij het mooiste stuk van Italië. De bekende stranden van de Adriatische kust liggen op ca. 30 km afstand. Het ruige berggebied van Monte Catria is in 15 minuten met de auto bereikbaar.

Nu onze kinderen groter zijn en aanhang hebben is het tijd om afscheid te nemen van ons schattige huisje. We hopen dat een ander gezin er veel plezier aan zal beleven. Het huis is direct bewoonbaar, maar er is beneden nog genoeg ruimte voor uitbreiding. Over de prijs valt te praten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID426452

Prijs€ 175.000

Bouwjaar 1850

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Via Molino Della Torre

Postcode 61045

Plaats Pergola (PU)

Land Italië

Regio Marche

Aangeboden door:

Hans Notenboom

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning